עזרה דחוף

grey wizard

New member
עזרה דחוף

בני בן ה - 5 ימים לא ישן כל הלילה היום הבאנו אותו לביתו החדש והבאלאגן התחיל בשעה 23:00 הוא לא ישן ולא הפסיק לבכות כל הלילה האם ייתכן כבר בגיל כזה בעיות גזים. מחכים לתשובה תודה מראש, הורים מודאגים

תגובה

בד"כ בעית גזים מתחילה סביב 3 שבועות, אבל ראיתי הרבה מאוד תינוקות שלא מרגישים לפי הספר והקוליק מתחיל הרבה יותר מוקדם. יש גם את העיניין של הפרדה בין יום ולילה. תינוקות צעירים מאוד עדיין לא עושים את הההפרדה הזו וערים בלילה עם כל מה שנלווה לזה. אם האי שקט הוא רק בלילה קרוב לוודאי שמדובר באחת מהסיבות הללו. אם האי שקט נמשך גם ביום הייתי הולכת לבדיקת רופא ילדים לשלול בעיה אחרת.

grey wizard

New member
תודה על תגובתך, אגב

הוא באמת במהלך היום של אתמולהוא היה רגוע יחסית וישן יותר ישן כ - 3 שעות קם קצת אוכל וכו' הוא מאוד ערני כמובן בוכה בזמן החלפה ואמטיה אך נראה לנו שזה תקין (תקני אותי אם אני טועה) אך שוב בלילה הוא התעורר בשעה 12:30 אכל ועד שעה 05:00 הוא בכה והיה לא רגוע ובלתי היה ניתן להרגיעו, קצת מלחיץ אותנו הבכי ללא הפסקה. אם אפשר שאלה נוספת, מה קתב יציאות הקיבה התקין של תינוק בגיל הזה, האם זה בסדר שעד אתמול כל 4 - 5 שעות הוא עשה ופתאום מאתמול ב 17:30 עד היום עכשיו הוא לא עשה יציאה, תודה מראש על תגובתך

תגובה

אין קצב יציאה קבוע. לכל תינוק יש קצב יציאות משלו, תלוי בחילוף החומרים שלו. על הנקה קצב היציאות יכול להיות בין יציאה אחת לכמה ימים עד 8 יציאות ביום. לכן זה יכול להיות נורמלי לגמרי שלא היתה לו יציאה במשך יממה.

למעלה