עזרה דחופהההההההההההההה

דין3

New member
עזרה דחופהההההההההההההה../images/Emo153.gif

שלום אנשים מה המצב נשמות למישהו יש תשיר "אבא" של יוסי עדן או שהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו אני יודה לו מכל הנשמה כי אני פשוט מת למצוא תשיר הזה נ.ב לא השיר "אבא לא מבקר" אלא בא שהוא שר על הילדה שלו בבבקקקשששששהההההההההההההההההההההההההההההההההה

טל-יה

New member
אני חושבת שאתה מתכוון לשיר של

תמיר גל - אבא לא ככה???

טל-יה

New member
טוב תראה אני מכירה

את השיר אבא של תמיר גל. או גם את השיר אבא של גילי ארגוב ולמען הסדר הטוב שמי טל-יה אז אם אפשר לדייק אוקיי אני אמנם חדשה כאן ולא מכירה כל כך.. אבל אשתדל להכיר..

Elenwe

New member
אמרתי לך כבר לפנות אלי בפרטי?

יש לי (נראה לי) את השיר שאתה מבקש. אבל אאל"ט לא היה ליוסי עדן עוד שיר שקוראים לו אבא.

דין מאמי גם את השיר אבא יש לי ../images/Emo42.gif

של יוסי עדן לאותו אי מייל תכתוב לי ותזכיר לי שאתה מבקש את שניי השירים ואשלח לך בכייף בשימחה כי כאן כולם חברים - ועוזרים אחד לשני. רק תזכיר לי את זה- וןבקשר למסינג´ר? אים אין לך אני יעזור לך ל וריד להתקין הכל יהי בסדר- ואם יש לך נתתי לך הוטמייל שתצרף אותי ויהיה עוד יותר בסדר! ביי בנתיים ממתינה לתשובה. >>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

הוא מתכוון לשיר נשמה שלי

את יופיך לא שוכח את עדיין איתי.. ממרחקים לך קראתי ביתי נשמתי... מדמיין את ידייך מלתפות את פניי.. ובלחש אומרת אבא יקר ובלחש אומרת אוהבת אותך לא יכול עוד בלעדייך רוצה להיות קרוב אלייך להביט שוב בפנייך נשמה שלי.. זה נכון ?!

דין3

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן

עופר כפרה עלייך צודק מצטער כולם אבל פשוט אמרו לי שלשיר קוראים אבא בייייייייייייי

למעלה