עזרה דחופה באזור הצפון

עזרה דחופה באזור הצפון

שלום לחברי הפורום המדובר באשה צעירה ,אם חד הורית, המגדלת ללא כל תמיכה את שני ילדיה הצעירים,לאחרונה, משלא הצליחה לעמוד בנטל הכלכלי עזבה את הבית השכור בו גרה ועברה להתגורר בבית שבנייתו הופסקה ויש בו רק חדר אחד בנוי,בהסדר עם בעל הבית שמאפשר לה לגור בו ללא שכר דירה, החללים שמסביב לחדר הם עם מפתחים גדולים ,ללא חלונות! בבית חסרים ברזים ומי שיתקין אותם, חימום למים: יש לה מתקן חימום על גז אך חסר לו ארון(שמיועד למטרה זו) ולכן לא יכולה להשתמש בו,היא זקוקה למכונת כביסה, היא זקוקה ליריעות פלסטיק גדולות וליידים עוזרות שיעזרו לה לסגור בעזרתן את המפתחים שסביב לחדר הבנוי, אחת הבעיות היא שהבית נמצא באיזור חיפה ,גבוה ,חשוף מאוד לרוחות, ומתקרב גל קור קשה והיא עובדת בקדחתנות לסיים את בניית ה"מקלט" לילדיה ולה, אנחנו מנסים לעזור ,מחפשים את הציוד שחסר ומתנדבים לעזור. תוכלו ליצור איתי קשר ודרכי איתה.

תודה נירה,האם יש עוד מי שיוכל לעזור

אני פה בפעם הראשונה, איך ממשיכים הלאה? במה תוכלי לעזור? העניין הוא שסופות גשמים בפתח, והאשה וילדיה ללא מחסה זה ממש ממש דחוף!!

נירה, נעלמת לי,-מי עוד יכול לעזור??

עזרתך תתקבל בשמחה אך במה תוכלי לעזור ואיך יוצרים אתך קשר?

jole

New member
אודי ברוך הבא, לאט ובסבלנות

צור עם נירה קשר במסרים בכדי שתוכלו להחליף מספרי טלפון שאי אפשר לפרסם בהודעות בפורום. ואז נתחיל לבדוק איסוף של דברים לפי הרשימה של מה שהיא צריכה. אנא קח בחשבון שרב חברי הפורום הם אנשים עובדים עם משפחות משלהם וכל מה שנעשה נעשה בזמנם הפנוי לאחר עבודה לכן לא תמיד יש מענה לכל דבר מעכשיו לעכשיו.

תודה JOLE ,פשוט זה ממש מקרה חרום

קר,גשם,רוחות ואשה עם שני ילדים קטנים נמצאים בבית שהוא לא בית,ללא חלונות,ללא מים חמים, ללא ברזים,מצוקה אמיתית! סליחה אם לחצתי, אך הלב נקרע עם כל רגע שעובר. אשלח מסר לנירה, אם יש עוד אנשים או דרכים לעזור, אנא צרו איתי קשר בהקדם יום טוב, יבש וחמים, לכולם! אודי

נירה63

New member
עדכון לגבי האישה והילדים

שוחחתי בצהריים עם האישה. מחר בבוקר נבקר אני וחבר מהמקום בביתה ונראה במה נוכל לעזור. מה שהאישה סיפרה לי: היא אם חד הורית +2 ילדים ללא עזרה מסביב. זקוקה למכונת כביסה. ובעיקר למי שיכול לבוא ולעזור לה לחבר ניילונים שיאטמו את כניסת המים והקור הביתה. מחר אהיה חכמה יותר ואדע פרטים נוספים לאחר הביקור בבית האישה.

נירה, המון תודה ../images/Emo24.gif אני נרגש

מההענות וההתייחסות המיידית והעניינית. תודה לך על שלקחת על עצמך לרכז את הטיפול במצוקתה של האישה ושני ילדיה, ולכל מי שיצטרף אלייך כדי לפתור להם את הבעיות. בהוקרה ובתודה, אודי

למעלה