עזרה דחופה,באמצע צביעה!

עזרה דחופה,באמצע צביעה!

אני כרגע צובעת את החדר באדום,הצבע עצמו מדהים ואני מרוצה ממנו. כרגע סיימתי לצבוע שכבה ראשונה,ואני שמה לב שיש חלקים בקיר שלי שהם פשוט נשארים לבנים לא משנה כמה שכבות אני שמה עליהם.ניסיתי להעביר עליהם את הרולר שוב ושוב ניסתי לעבור עליהם עם מברשת אבל הם פשוט לא מקבלים את הצבע. האם הם חלק בולט יותר בקיר? או צבע קודם שהרס קצת? אי צריכה לקלף קצת את הקיר? מה אני אמורה לעשות? ומה אתם חושבים שזה... אני ממש צריכה עזרה ואין לי מושג מה לעשות. *יש לי השערה מה זה יכול להיות. יש את הקופסא שבה שמים את הצבע ומגלגלים בה את הרולר.השתמשתי בה פעם שעברה לצביעת קיר בלבן. חלק מהצבע הלבן התייבש עליה,ואני חושבת שאולי חתיכות מהצבע הישן נדבקו לרולר ולצבע החדש ואז נדבקו לקיר,ולא נתנו לו לתפוס את הצבע. אני לא בטוחה שזה באמת מה שקרה אבל אם זה קרה מה אני אמורה לעשות? אשמח לקבל עזרה דחוף! תודה.

גולי מ

New member
הייתי מציעה לך לקנות חומר בשם

פרופילה (של יעקובי) או צלוטיט (של טמבור) - אני אישית מעדיפה פרופילה. באופן עקרוני עובדים עם החומר כמו בגבס. מערבבים אותו במים (תשאלי בחנות באיזה יחס), וממתינים כ- 7 עד 10 דקות. אחרי ההמתנה פשוט מורחים את החומר עם שפכטל על הכתם בקיר. הסבר: לפי התאור שלך, מדובר באיזה כתם "שומני", שצבע על בסיס מים פשוט לא נקלט עליו, לכן מה שתעשי, זה לכסות את הכתם בשפכטל-"טיח". מומלץ לחזור על הפעולה 2 - 3 פעמים ולעשות זאת בשכבות דקות (בשכבות עבות יווצרו סדקים עם הייבוש). כאשר המקום מתייבש אפשר לצבוע שוב. לידיעתך, את תצטרכי יותר משכבה אחת בשביל להגיע לגוון של שאר הקיר, אבל בטוחני שתצליחי. ספרי איך הלך... בהצלחה:)

uvls

New member
קצת קשה לראות מפה

אבל גוונים של אדום הם לרוב בעלי כושר כיסוי נמוך, כך שיש צורך בשלוש שכבות ויותר. אם השטח מתנפח ו"נשבר", אז כנראה שמדובר בבעיית תשתית, ואז יש צורך לקלף ולסדר עם קצת שפכטל. אם האזור שטוח, לא בולט ולא שוקע בשום צורה, אז עוד שכבה או שתיים, לאחר שהשכבה הנוכחית התייבשה כמובן, תפתור את הבעייה. לא להילחץ

למעלה