עזרה דחופה בבקשה-הצלת כל החומר....

motia

New member
עזרה דחופה בבקשה-הצלת כל החומר....

לחבר שלי זיאר 71 שהושבת ואי אפשר להציל תחומר מהמכשיר יש לו גבוי בתוכנת הדסקטופ של הפאלם (כלומר סנכרן תמיד מול תוכנת הפאלם ולא האאוטלוק) עכשיו הוא קנה פוקט (בוגדדדדדדד!!!!!!!!) ורוצה להעביר תחומר לפוקט איך הוא יכול לעשות זאת? נ.ב הדחיפות היא כי הוא טס לחול במוצ"ש וצריך מאוד את כל החומר שיהיה על המכשיר עד יום חמישי (הוא דתי ולכן שישי שבת לא יוכל להעביר תחומר) תודה מראש לעוזרים מוטי (-:

motia

New member
(-: הוא כבר דוס רציני... ולעיניינו?

יש לך או אין לך פתרון? מוטי (-:

udifpalm

New member
יש פתרון עקום

אם המכשיר היה תקין, הייתי אומר לך לסנכרן מחדש למכשיר, להתקין את התוכנה שהגיעה איתו לסנכרון לאאוטלוק, ולסנכרן בעזרתה. מכיון שהמכשיר לא תקין, מה שתוכל לעשות זה להוריד סימולטור של זייר 71, ולעשות מה שהיית אמור לעשות עם מכשיר אמיתי דרך הסימולטור. ז"א להתקין סימולטור, לסנכרן את הסימולטור עם הדסקטופ, להתקין תוכנה לקישור לאאוטלוק (לא זכור לי מה מגיע עם ה- 71), ולסנכרן את הסימולטור אל האאוטלוק. ישנה בעיה קטנה והיא שהעברית של המכשיר לא תרוץ על הסימולטור, אבל זה לא משנה - הנתונים אמורים לעבור בסדר, הם פשוט לא יוצגו יפה על מסך הסימולטור (כל מה שבעברית יופיע בג'יבריש). כדי להוריד את הסימולטור (חינם) יש צורך להרשם כמפתח בפאלם: http://pluggedin.palm.com/regac/pluggedin/GettingStarted

motia

New member
אם המכשיר היה תקין זה גם מה שחשבתי

להגיד לו לעשות הבעיה היא שהוא לא שמיש יותר סימולטור? על זה באמת לא חשבתי, בזמנו ניסיתי סימולטור עם רום של אחד המכשירים שהיו ברשותי וזה כל הזמן נתקע לי אין אפשרות ליצא מהתוכנה של הפאלם (הדסקטופ שבפיסי) את כל הנתונים לאאוטלוק?? תודה מראש מוטי (-:

Ariyeh1

New member
אם החומר

שהוא מבקש להעביר הוא רשימת אנשי הקשר, ניתן לייצא אותה מ-Palm Desktop כקובץ CSV שאותו ניתן לייבא אל Outlook. ישנה גם תוכנה (לא חינמית) של Chapura הנקראת PocketCopy שמבצעת את העברת הנתוניםל-Outlook.

motia

New member
עלה לי רעיון לראש-האם בר בצוע?

אם הוא יקח ממישהו פאלם שעבר HR ויסנכרן אותו במחשב שלו האם החומר שבדסקטופ שהיה קודם בזיאר יעבור עכשיו לפאלם השני? אם כן אז הוא יוכל אח"כ לבקש שהסנכרון יהיה מול האאוטלוק ואז החומר יעבור לאאוטלוק ואז הוא יוכל לסנכרן את הפוקט ולקבל את כל החומר נשמע מתיש ,אבל האם זה נראה לך אריה פתרון אפשרי? תודה מראש מוטי (-:

Ariyeh1

New member
באופן עקרוני

זה ניתן לביצוע. מה שיכול להיות שיקרה הוא שהתוכנות השונות שהותקנו ע"ג המכשיר הראשון לא יעבדו בצורה טובה על המעכשיר השני. בכל מקרה יהיה צורך בהתקנת קישור ל-Outlook לאחר הסנכרון הראשון כדי להעביר את החומר ל-Outlook. קח בחשבון שתוכנת הקישור המגיעה עם Zire 71 היא (עד כמה שזכור לי) PocketMirror בגירסה שאולי לא תתאים ל-Outlook 2003 ושדרוג של תוכנה זו עולה היום כסף....

motia

New member
(-: תודה אריה, בנתיים בררתי עם החבר

והוא צריך רק את אנשי הקשר ככה שהוא יעשה EXPORT INPORT כפי שהצעת תודה על העזרה מוטי (-:

zoti

New member
אם הוא דוס אז שיעדכן לXP

למעלה