עזרה דחופה בבקשה, ילד בן 3 עבר

odeia

New member
עזרה דחופה בבקשה, ילד בן 3 עבר

כריתת טחול, עומד לקבל אנטיביוטיקה עד גיל 15. איך אפשר לחזק אותו ואיך אפשר להגן ולשמור עליו? מודה לכל מי שיעזור, הילד המקסים הוא בן של בת דודה שלי מלוס אנג´לס. האם מותר לו אסידופוחוס? רסקיו? ועוד כאלו דברים שאפשר להקל?

כריתת טחול

אורנה היי אני עוד לא טיפלתי במקרה כזה אבל לדעתי אין מניעה ( ואיפלו בגדר חובה)לתת לו אסידופולוס שהם חיידקים טובים שנמצאים בד"כ בקיבה ונהרסים ע"י אנטיביוטיקה. רסקיו לא כ"כ יעזור במקרה הזה ( עפ"י הבנתי הוא כבר עבר את הניתוח נכון?) אבל פרחי באך בהחלט יכולים לחזק אותו מהטראומה שעבר ויתנו לו כוח להתמודד עם מצבו הלא קל. כמו כן כדאי להרבות באכילת ירקות כתומים שהם מחזקים את אנרגית הטחול , מומלץ מאוד לקבל טיפול בדיקור ע"מ לחזק אותו ואת מע´ החיסון שלו. הרבה בריאות יעל

כיוון חדש

ברפואה רגילה וגם ברפואה משלימה הוא תרופות שמבוססות על פטריות. הם מחזקים מעולה מע´ חיסון. גם כן רצוי לתת לו מוצרים שמנקים מע´ לימפה. טחול כבד. אתן רשימה של מוצרים אבל צריכים לעשות התעמה אישית.שמן מנטה, שמן מיורם מתוק, detox של SOLGAR, ת"א גדילן מצוי, ת"א פרופוליס, אסטראגלוס, ציפורני חצול. אלו צוצרים כלליים. יותר חזקים רק אחרי איבחון. תודה ורפואה שלמה.

לפנות בלוס אנג´לס למטפלי האורה סומב

או לקנות מסדרת הפומנדרים Pomanders פומנדר לבן, צהוב, קורל ויולט, ירוק אמרלד מסדרת הקווינטסנס Quintenssences את הילריון ואת סרפיס ביי Hilarion and . Serapis Bay הם ינחו אותה כיצד להשתמש היא יכולה לשלוח אלי דאר אלקטרוני אם יש לה שאלות נוספות. כדאי לקחת גם קומפלקס של ויטמיני B שכן אנטיביוטיקה מחסלת ויטמין זה ופוגעת במערכת החיסון. שAy. ברלו

odeia

New member
תודה רבה לכולכם על התשובות, יש לי

שאלות נוספות: מה אסור בהחלט לילד? על מה זה עומד להשפיע חוסר הטחול, או לאיזה תופעות יש לצפות, אחרי הכריתה בעתיד? אשמח ואודה על כל אינפורמציה שאוכל לקבל מכם, הכל עובר לבת דודתי, אמו של הילד הגיבור. אומרים שהוא מרגיש הרבה יותר טוב, והוא לא בוכה גם כשכואב אלא מסביר מה עובר עליו, הוא עדיין עם מורפיום אבל פחות. ושוב - תודה רבה

על טחול

טחול זה בלותה הכי גדולה במע´ לימפתית. היא אחראית על תהליכי ניקוי הגוף ותיפקוד של מע´ חיסון. גם כן היא משתתפת בבניה והרס של קדורי דם אדומות. כל חיים הוא יצטרך לשמור על חוזק של מע´ חיסון וקמות תאי דם אדומות. רפואה שלמה.

מיץ נוני

מיץ נוני של חברת מורינדה (רק עליו אני ערבה כי אני מכירה אותו מקרוב) יספק לגוף את כל הדרוש לו. לא ציינת למה כרתו אבל בעזרת הנוני ניתן לחזק מאוד את הגוף בכלל ואת מערכת החיסון בפרט, ובנוסף לשקם תאים, רצפטורים ומבנים חלבוניים אחרים אני מוצאת את הנוני מוצר מספר אחד בכל תהליך שך שיקום ומניעה לפרטים, פני לאי מייל שלי

odeia

New member
שלום נאוה, תודה על התשובה, הילד לא

חי בארץ אך אמסור לאימו את הצעתך. אורנה

אני מוכרחה לשאול ../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo51.gif

האם מישהו מכם מכיר ,או יודע איפה המרכז לרפואה אלטרנטיבית בלוס אנגלס כי הבעיה היא רצינית ולדעתי כדי לילד להיות מטופל ע"י מטפל מקצועי(רופא אלטרנטיבי) שיבדוק את הילד וימליץ על טיפול. תשובה לשאלה הכריתה נעשתה בעיקבות תאונה. אודה מאוד למי שיעזור לנו

פשש אני בשוק טוטאלי !!!!

אורנה האם הזכרת את הקטע של כריטת טחול לילד ??? זה נורא מאוד אם יעשו את זה כי כל המערכת החיסונית שלו תהרס מפני שאומרים ברפואה ההולסטית שאסור בכל מצב לפתוח את הבטן שכן הבטן היא מרכז האנרגיה הכי חשוב שיש לאדם ומספיק שפעם אחת פותחים אותה והיא נהרסת כל האנרגיה שלה יוצאת ועכשיו כדי שתביני מזה טחול טחול בהיבט מערבי זה איבר חסר משמעות אך בהיבט הולסטי הוא מבין המרכיבים הכי מפוארים שיש שכן יש מה שנקרא המשולש המפואר שמרכיב את : הלב, הכבד, והטחול עכשיו אני יסביר לך למה נקרא המשולש המפואר הלב= האנרגיה הכי עדינה שיש אדם שיש לו בעיה בלב סביר להניח לוקח דברים יותר מידי חזק ללב לא מביע רגשות קשה לו להקשיב לגופו שכן הלב הוא מרכז האנרגיה הכי חשוב שיש לאדם שכן הנתינה והקבלה של האדם כפי ראות עיניו עכשיו הלב מספק את האנרגיה שלו לטחול והטחול הוא בעצם מרכז ההתחדשות של האדם זאת אנרגיה שמוזרמת והטחול אחראי על המנגנון של ההתחדשות של האנגיה בגוף שהטחול מאוד קרוב לצאקרת הטבור (מרכז החיים) ואם מורדים את הטחול בעצם פוגעים ב התחדשות של הגוף דוגמא לקח אני יכול לתת שאם מורדים את הטחול בעצם מורידים בסיס צבא מהגולן שכן הצבא נמצא בעורף כלומר הרבה מזיקים יכולים ביותר קלות לפגוע בו עכשיו המרכז השלישי הוא הכבד שכן הכבד = הוא אוגר את כל הכעסים שלנו על העולם על האנשים על הסביבה על עצמינו אדם שיש לו בעיות בכבד זה בעיות בחוסר ביטחון להוציא החוצה רגשות ולהכיר בעצמו לסיכום אם נוריד אחת מ משולש המפואר או לחילופין נפגע בה בעצם אנו גורמים למחלות להרוג את הגוף הלב= האהבה של האדם הטחול ההתחדשות של האדם הכבד= הכעסים והאלבונות ואם האנרגיה לא עוברת בכל אותם אזורים רצוף סימן שיש בעיה !! וזהו מקווה שהצלחתי לעזור ויש המון מה לעשות לגבי הטחול ושיהיה לך יום קסום ממני עדי קצמן

odeia

New member
עדי, לא מטילה ספק במקצועיותך,

אבל כשילד עובר תאונה והשארת הטחול מסכנת את חייו, אני סמוכה ובטוחה שזו היתה הברירה היחידה ושהרופאים שקלו הכל לפני שעשו את זה. לא תמיד אפשר להשאיר את האדם שלם עם כל איבריו, אם זה מסכן את חייו, כי עדיף אדם חסר אבל חי, מאשר אדם מת ושלם עם כל איבריו. נקווה שלמרות הכל הילד יצליח לחיות חיים בריאים ושלמים.

עדי, עכשיו אני בשוק הייתי מצפה

שלפני שתגיב בתשובה מלומדת כל כך תקרא את כל השירשור, ושם היה כתוב שלילד היתה תאונה. ואם לא מספיק זה והדאגה הרבה, אתה גורם למחשבה שאין תקוה לילד. במקום להציע משהו שיעזור לו. דבריך היו במקומם אילו התיעצו האם צריך לבצע את הניתוח או לא.

למעלה