עזרה דחופה בבקשה- סינוסיטיס

bitonal

New member
עזרה דחופה בבקשה- סינוסיטיס

מזה כשנה אני סובל מסינוסיטיס, מלווה בכאב בלחי העליונה הימנית ,כאבי ראש וכרבים במצח מעל לגבות. יש לי הרגשה של מין חוסר שיווי משקל לפעמים. בזמן האחרון יש לי רוק עם דם, בצילום שהיה לי שללו גידול. האם יש תרופה טיבעית או משהו שניתן לעסות לשיפור המצב הנ"ל. תודה מראש על ההתיחסות.

סינוסיטיס

ערב טוב, חבל, חבל שאתה סובל... יש הצלחות כ"כ יפות עם סינוסיטיס ברפואה המשלימה שאין טעם לדחות את הטיפול... סינוסיטיס בראיה הסינית הינה עודף ליחה במע´ הנשימה שיכולה להגרם כתוצאה מתזונה לא נכונה , חולשה במע´ החיסון הגורמת להצטנניות חוזרות ונשנות, או חולשה אנרגטית של הראות והטחול . הדימום שאתה מתאר יכולה גם היא לנבוע ממס´ סיבות , בהנחה שנשלל כל ממצא פתלוגי , הדימום בראיה הסינית הינה תוצר נלווה של חום רב , כנראה שהליחה שתקועה שם זמן רב ( שנה?!) יצרה שם חום רב המתבטא בדימום. נסה להמנע ממזונות מכייחים ( מוצרי חלב, בננה , בוטנים, סוכר וקמח לבן, פירות הדר) אל תאכל קר בכלל!( הכל בטמפ´ נחדר ומעלה), הקפד על שתיה מרובה של מים פושרים עם לימון. להקלה על הסינוסים ( וזה לא פותר מלגשת לטיפול מקיף) ניתן לעשות אדים עם אקליפטוס או מנתה או בת קורנית ( טימיה) או מרוה ( ניתן גם לעשות חליטות ולשתות תה מרוה) , ישנם בביתי מרקחת מי מלח שניתן לטלטף לתוך האף - זה לא נעים אבל פותח את הסתימה .. אני מאמינה שמערכת החיסון שלך זקוקה לחיזוק ממולץ לקחת פורמולה המכילה סמבוסק שחור, ויטמין C, אסטרגלוס, אכינציאה , , אבץ, וויטמין A . אם לקחת בעיקבות הסינוסיטיס אנטיביוטיקה ממולץ לקחת גם אסידופוליס. הרבה בריאות יעל

bitonal

New member
יעל תודה רבה, ובקשה נוספת.../images/Emo20.gif

ראשית תודה לך על היחס. האם את יכולה לייעץ לי על מטפלים טובים בבאר שבע, רופא אף אוזן בקופ"ח נתן לי טיפות אף שעוזרות קצת אולם אני מחפש משהו שיהיה יסודי ללא ניתוח משום שבניתוח נאמר לי שזה עלול לחזור ( מה שקורה בד"כ). תודה מראש.

bitonal

New member
יעל מצטער

אני לא מצליח לראות במייל את המסר אתם תוכלי לשלוח שוב,תודה רבה.

למעלה