אני עדיין מחפשת רעיון למתנה לידיד טוב שלי בן 25 כל הצעה תתקבל בברכה בבקשה היום הולדת שלו עוד כמה ימים ואני לא יודעת מה לעשות! אנא תירמו כל רעיון יצרתי. תודה
קצת קשה לתאר אותו , בן אדם של שטויות , צנוע עוד מעט יתחיל ללמוד, אוהב מחשבים וכל האביזרים הקשורים למיניהם, אני מחפשת לעשות לו משהו בעלות נמוכה אבל בכל זאת השקעה יצרתית - אמנם אני די מתמצאת בכל מה שמדובר פה אבל אין לי רעיונות. תודה
את יכולה להכין לו שעון שבמקום ספרות תדביקי כל מיני אויקונים שקשורים למחשבים.. את יכולה להכין לו פד לעכבר ...לקחת פד עכבר מוכן להדביק עליו תמונת וקישקושים ולצפות בלמינציה.... עד סוף היום בטח תקבלי לא מעט רעיונות מחברי הפורום....
תשיגי כל מיני תמונות מהעבר שלו, ילד,נער......חברים,, תעשי לו תמונה עם הדבקות על דיקט,עם STEP1´2 יכול לצאת מדהים, מסגרת מעניינת,חומר עיצוב. עשיתי את זה לחבר שלי ליום הולדת, יצא ממש יפה
ניתן לרכוש בחנויות לחומרי יצירה קופסא מעץ המיועדת לדיסקים צביעה בצעים שהוא אוהב. אפשר לעטר בכל דרך שנראת לך. אני הייתי כותבת משפטים נחמדים שרק את והוא מבינים את המשמעות שלהם. ספרי לנו מה החלטת לבסוף וכמובן שנרצה לראות תמונה