עזרה דחופה בבקשה

יוליה124

New member
עזרה דחופה בבקשה

אתמול בבוקר כאשר ישנתי שמעתי נביחות מלמטה והייתי בטוחה שזה סתם ולא התייחסתי וכשיצאתי להוציא את הכלב שלי (אני גרה ביחידת דיור שיש בערך איזה עשרה מדרגות ואז 3 דלותות) קלטתי חתולה בוגרת וגורה.. האמא זזה ואז קלטתי שהגורה מתה.. בן זוגי התקשר לעירייה שיפנו את הגורה אך אף אחד לא בא.. כל היום בעבודה בכיתי, כל כך כאב לי על האמא.. כשחזרתי הגורה עדיין הייתה אך על הכביש והבעלי אמר לי שהאמא הייתה לידה כמה דקות לפני כן.. החלטתי לפנות את הגורה בעצמי בלית ברירה עם יעה לפח, לא רציתי שידרסו אותה.. ושיהיו מחלות מהגופה (אני בהריון) מאז האמא החתולה באה לדלת שלי או למטה ומייללת כנראה שמחפשת את הגורה וזה פשוט קורע לי את הלב.. סלקתי אותה כמה פעמים.. אני פוחדת שהיא חושבת שלקחתי לה את הגורה או משהו.. מישהו יודע מתי זה יפסק?
אני אובדת עצות..

יוליה124

New member
לאיזה מספר?

לא מופיע לי.. אני חדשה פה מצטערת..
היא הגיעה היום שוב :(

Yukita

Active member
מנהל
נראה לי

שהתכוונו להפנות אותך אל יועצת התנהגות חתולים. מן הסתם מאחר שלא מדובר בחתולי בית ואפילו לא בחתולים שלכם, הפניה כזו תראה לכם אולי קצת יותר ממה שהתכוונתם לעשות.
&nbsp
באשר לאמא חתולה, היא כנראה מקווה שהגורה שלה עדיין בסביבה ולא לגמרי קולטת שהיא מתה. זה מאוד עצוב. מהכיוון של חששות עבורך, אין ממה לחשוש. מאוד לא סביר שהאמא תרצה לעשות לך משהו, חתולים הם לא עורבים שעשויים לתקוף את מי שהם חושבים שלקח להם גוזל. מבחינת מה לעשות, הבחירה היא בידייך: מאחר שלא מדובר בחתולה שלך, את יכולה להתעלם ובסופו של דבר החתולה תתייאש ותלך. אם החתולה לא במצב משהו, את יכולה לשים לה כלי עם מים לשתות ואולי משהו לאכול באיזו נקודה שלא תפריע לכם בחצר, לפרוש עליה קצת חסות. אין במיוחד משהו אחר לעשות, הרי את הגורה לא ניתן להחזיר

יוליה124

New member
תודה על התשובה

תודה על התשובה.. אני מאהילה מדי פעם את החתולי רחוב ליד הפחים.. אני לא רוצה לשים לחתולה פה אוכל כי היא תמשיך לבוא כל הזמן.. אוף ככ כואב לי עליה מסכנה :(
מעניין מתי יעבור לה והיא תפסיק להגיע לחפש אותה :(

למעלה