עזרה דחופה- בבקשה!

• פותח הנושא orar1
  • פורסם בתאריך

orar1

New member
עזרה דחופה- בבקשה!

שלום לכולם, אתם בטח לא מכירים אותי, אני קורא פה לפעמים ומאוד נהנה! עכשיו אני חייב עזרה בצורה דחופה מאוד, וחשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי. בתחילת כל ספר יש כמה ציטוטים, אין לי את הספרים הראשונים ("המצפן הזהוב" ו "הסכין המעודן") ואני חייב מאוד את הציטוטים. אז: אם מישהו יודע איך להשיג את זה באינטרנט אני אשמח שיגיד לי. אם אין אפשרות כזו- אני אשמח שהוא יקליד את הכמה ציטוטים לפה- זה מאוד מאוד מאוד יעזור לי. כמו שאתם מבינים- זה די דחוף ואני חייב את זה למחר בצהריים כך שאם מישהו יוכל לעזור כמה שיותר מהר זו תהיה עזרה גדולה! תודה ענקית!!!!

orar1

New member
אני צריך

את הציטוטים של תחילת הספרים. אני זוכר שלפני כל ספר-לפני שהוא מתחיל בעלילה הרגילה רשומים כמה ציטוטים. האם יש למישהו אותם? בבקשההה

orar1

New member
מלחץ אפילו לא שמתי לב...

שבהודעה הראשונה לא כתבתי אילו ציטוטים

חצי תשובה:

בספר השני אין ציטוטים, בדקתי. בספר הראשון, בהתחלה בהתחלה, יש ציטוט מגן העדן האבוד של ג'ון מילטון. אין לי כאן את הספר, אז אני יכול לתת לך רק את הציטוט באנגלית: Into this wilde Abyss, The Womb of nature and perhaps her Grave, Of neither Sea, nor Shore, nor Air, nor Fire, But all these in thir pregnant causes mix't Confus'dly, and which thus must ever fight, Unless th' Almighty Maker them ordain His dark materials to create more Worlds, Into this wilde Abyss the warie fiend Stood on the brink of Hell and look'd a while, Pondering his Voyage...

SNTD

New member
ובעברית

אל תוך תהום חסרת חוק זו, רחמה של הבריאה וייתכן שגם קברה, תהום שאין בה חוף או ים, אוויר או אש, אך כל אלה בקרבה שרויים מעורבבים במצב העוברי, לכן אינם שוקטים, עד זמן שבו האל הכל-יכול פוקד על חומריו האפלים לברוא עוד עולמות - אל תוך תהום חסרת חוק זו מלאך החבלה הביט ברוב עניין, עומד על סף הגיהנום, שוקל את מסעו... (ג'ון מילטון, "גן העדן האבוד", ספר 2. תרגום: שמעון אדף)

האבק

New member
מהספר השלישי:

בתחילת הספר יש שלושה ציטוטים: "הו, ספרו תהילתו, זמרו חסדו, עוטה אור כשלמה, החלל יריעתו, הצר עבים לרכב עברתו ואפל נתיבו על כנפי הסופה." (רוברט גרנט, מתוך "המנונים עתיקים וחדשים". תרגום: שמעון אדף) "האם לא מכם, כוכבים תשוקת האוהב אל פני אשה אהובה? לא מתוך כוכבים טהורים ידע לפני ולפנים את טהר פניה?" (ריינר מריה רילקה, מתוך "אלגיות דואינו", אלגיה 3. תרגום: שמעון זנדבנק) "אדים דקים עולים מן העושים בחיים. הלילה קר ועדין ומלא מלאכים הכותשים את החיים. המפעלים מוארים כולם, הפעמון מצלצל לחנם. אנו סוף סוף יחדו, אם כי שרויים במרחק" (ג'ון אשברי, "קוהלת", מתוך "נהר והרים". תרגום: שמעון אדף) כמו כן יש את הציטוטים הקצרים בראש כל פרק בספר השלישי. האם אתה צריך גם אותם?

orar1

New member
אין לי שום דרך לבטא את התודה שלי../images/Emo9.gif

באמת תודה לכם! ו.. תודה

האבק

New member
בבקשה! ../images/Emo24.gif

אם תצטרך עוד דברים אני אשמח לעזור

Fairywitch

New member
גם אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

אני עובדת על פאנארט של ליירה על הספסל בגן. אני צריכה כמה פרטים כדי להשלים את זה: באיזו עונה הם קבעו להיות שם? איך קוראים באנגלית לחיה שעליה התקבע פנטליימון? לא שבעברית אני זוכרת- סוג של חתול/קרקל/משהו כזה, לא?

yael ziv

New member
../images/Emo92.gif

באיזו עונה אני לא יודעת (הספרים לא לידי), אבל לחיה לה פנטלימון התקבע קוראים sable (צוֹבֶּל)

נטעש

New member
יש לי תשובה חלקית...

הם קבעו להפגש ביום הכי ארוך של השנה.. באיזה חודש זה?

Fairywitch

New member
21.6../images/Emo9.gif

מצד שני היא אנגליה- אז אולי בכ"ז קריר לה קצת

נטעש

New member
לא התכוונתי לכתוב 'להפגש'... ../images/Emo67.gif

אבל אני מבינה שהבנת למה הכוונה שלי... אה וד"א: הם יכולים להפגש אם אחד מהם ימצא מלאך. מלאכים יכולים לעבור מעולם לעולם. מלאך יכול להעביר את ליירה לעולם של וויל רק לשעה. לא יקרה לה כלום אם היא תשאר רק לשעה בעולם אחר!

JustRain

New member
לא קרה לה כלום גם במשך...

כמה זמן זה היה? ובכל אופן... אני בספק אם יש אפשרות כזאת. הם כבר היו חושבים עליה, לא?

Dubie

New member
../images/Emo90.gif בעברית קראו לו צובל.

[צוּבּל, אאל"ט]. זה סוג של חמוס, אני לא יודעת איך השם הולך באנגלית.

למעלה