עזרה דחופה בהוטמייל

יש אפשרות לחסום JUNK MAIL

אתה מסמן הודעה ואז אתה לוחץ מקליק על ה-BLOCK הבעייה היא שהוא חוסם רק את כתובת המייל הספציפית הזו אבל אם אתה רוצה אפשרות טובה הרבה יותר תיכנס ל- Take me to Junk Mail Filter settings after performing my chosen action ושם יש לך אפשרויות יותר ספציפיות כגון חסימת אי מייל שלא מופיע ברשימת הכתובות שלך ועוד ועוד. אני די הסתדרתי עם הוטמייל ואני די אוהב אותו ההצעה של לפתוח תיבת אי מייל בוואלה היא מעולה אבל אני לא יודע אם תוכל לקרוא הודעות מכל מקום בגלל בעית השפה. אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח דואר במקום אחר יש לך עוד מלא אפשרויות,המוכרת שבם היא YAHOO וגם זה יחסית מוכר.

ננסה...

אני אנסה ואחזור אליך איך זה שהחברה שלי לא מקבלת הודעות זבל בכלל והיא בקושי יודעת אנגלית?

עמית22

New member
לא יודע לגבי וואלה...

אבל לי יש הוטמייל CO.IL ולא היתה לי בעייה לפתוח אותו בשום מקום. מצד שני לפעמים הייתה לי בעייה לקרוא מיילים בעברית!

עזרה דחופה בהוטמייל

חברים יקרים שלום אני נוסע בקרוב לטיול תרמילאים במזרח וכמו כולם פתחתי תיבת דואר בהוטמייל.קום הבעיה היא שאני מקבל מיליוני הודאות זבל והתיבה כמעט נסתמת הנושא דחוף מפני שאני טס בקרוב אנא, מישהו שיסביר לי איך מסננים את הודעות הזבל ובבקשה בפירוט נרחב כי אני חדש בעסק תודה מראש אוהב את כולכם

נראה לי שזה תלוי

בתדירות בדיקת ההודעות ככל שאתה נכנס לבדוק בתדירות גבוהה יותר כך גם הפרסומות אבל אני לא בטוח. בכל מקרה תנסה או תפתח דואר אצל מישהו אחר HOTMAIL היא לא האופציה היחידה שלך.

למעלה