עזרה דחופה ביעוץ עבור אי תשלום

bmjcitvrui

New member
עזרה דחופה ביעוץ עבור אי תשלום

אני חייבת לחברת פלאפון 3000ש אני בקשתי מהם לשלוח לי שוברים לתשלום אבל ספרתי להם את המצב הקשה שאין לי אפילו משהו לאכול יש לי 6ילדים אני אם חד הורית לצערי הילדים שלי הם שגרמו לי לכול החוב הזה הפקידה אימה עלי שאם אני לא אשלם את החוב הם יעקלו לי את החשבון מה אני עושה אם החשבון שלי יהיה מעוכל לא אוכל לשלם לאף אחד והמצב יותר ויתר יתדרדר אם יש למשהו רעיון אני מוכנה לשלם אבל ביותר תשלומים האים חברת פלאפון יכולה לעקל את החשבון ואך אני מגינה על עצמי תודה תודה אם אפשר גם למייל תודה [email protected]

Jen74

New member
בתור מי שנמצאת בסיפור דומה...

אפשר להגיע להסדר עם פלאפון, אני הגעתי איתם להסדר זמני למשך חצי שנה שבו אני משלמת על חשבון החוב שלי 200 שקל כל חודש, בשוברים שהם שלחו לי. לפני שמעקלים לך את החשבון הם צריכים להגיש לך מכתב דרישה לתשלום, תביעה לבית משפט שהעתק ממנו גם את מקבלת ואז יש לך אפשרות להגיש כתב הגנה לבית המשפט או בקשה לצו חיוב תשלומים שבית המשפט יקבע לך כמה תשלומים תשלמי על פי הצהרה שלך באיזה סכום את יכולה לעמוד. אם התיק יגיע לפסק דין ולהוצאה לפועל אפשר להגיש בקשה לחקירת יכולת בה תראי שאת במצב כלכלי לא טוב וראש ההוצאה לפועל יקבע לך סכום שבו תוכלי לעמוד ואז כל עוד תשלמי לא יהיו נגדר צווי עיקול או מאסר. מה שכן יכול להיות זה צו עיכוב יציאה מהארץ. תפני לשי"ל (שירות יעוץ לאזרח) כמעט בכל עיר יש כזה שירות, בטח במוקד העירוני יוכלו לתת לך פרטים. אפשר לפנות ללשכה לסיוע משפטי לקבלת ייעוץ וסיוע משפטי, התור אמנם ארוך ויש איזו אגרה סמלית אבל את מקבלת עו"ד שייעץ לך וייצג אותך בלי תשלום נוסף מעבר לאגרה.
ומאחלת לך שתצאי מה"בוץ" בהקדם.

למעלה