עזרה דחופה בנושא התנדבות לצה"ל

נאור151

New member
עזרה דחופה בנושא התנדבות לצה"ל

יש לי ידיד עם פרופיל 21 בגלל בעיות זריזות, קורדינציה, מוטוריקה שיווי משקל וכל מיני כאלה.. הוא ממש רוצה להתנדב ולהיות בתפקיד משמעותי, הבעיה שאף אחד פה לא הולך לקראתו והוא אמור גם להגיש רשימת תפקידים שהוא רוצה עד לעוד שבוע. מיותר לציין שלא קל למצוא פה רשימת תפקידים לבעלי פרופיל רפואי והוא ממש מדוכא. איזה תפקידים אם כך מתאימים לו?? אני אהיה ממש אסירת תודה! :)

hillator

New member
היי ברוכה הבאה

דבר ראשון אני שמחה לראות שהידיד שלך רוצה להנתדב דבר שני בשביל זה אנחנו כאן, לנסות לעזור לך. ההיתי מציאה שתתני לנו קצת פרטים על הידיד שלך * מה התחומים שהוא מעניינים אותי והוא טוב בהם? מבחינת תחביבים , בבית ספר זה פחות או יותר יוכל לכוון לתפקיד * דבר שני מאיזה אזור הוא בארץ. * לגבי הבעיות הרפואיות מה הם מונעות ממנו לעשות? הוא צריך טיפולים רפואים קבועים? במידה ולא נוח לך לענות על זה כאן שלי לי מסר. בברכה

נאור151

New member
את ממש מהירה!

*הוא מאוד אוהב ספורט, מתאמן ונוסע כל הזמן באופניים. התחביב הקבוע היחיד.. *הוא מירושלים *אין לו שום טיפולים קבועים, אבל פטור מסגור, משמירות ומנשק.

hillator

New member
טוב אין יחידה לרכיבה על אופנים

לפחות לא שאני יודעת על אחת
לדעתי מבחינת מיקום כדי לא לבקש לשרת באזור צריפין זה יהיה הכי קרוב לו לבית. עכשיו לגבי תפקיד יש פה בקישורי הפורום הפניות לאתרים שיסתכל שם אולי ימצא משהו מעניין ולפי זה ננסה לברר האם זה מתאים לו. בגדול רוב התפקידים פתוחים למתנדבים בתנאי שזה תואם את היכולות שלהם הן גופנית(אי אפשר לשרת בחיל הים באילת אם יש לי פטור בית עקב מצבי הרפואי ואני ממטולה במקור) והם עומדים בדרישות(אם הדרישה למודיעין ערבית זה לדעת ערבית...)* בברכה ואשמח לעזור הילה

למעלה