עזרה דחופה בפתיחת חשבון בנק

Eliaoobr

New member
עזרה דחופה בפתיחת חשבון בנק

שלום,
קראתי המון בפורום אבל טרם הבנתי איך פותחים חשבון:
יש לאשתי SSN ניסיני בבנק אוף אמריקה דרך האינטרנט ולא הצלחנו (קיבלנו סירוב, גם ביקשו להכניס רק מספרי טלפון אמריקאים, כולל של מעסיק)

מישהו יכול להכווין ספציפית דרך? איפה בטוח ניתן?
ניסיתי דרך בנק הפועלים ולאומי אבל ההפקדות שם משוגעות..

מה עושים?
תודה רבה!

רשף85

New member
Chase

אני פתחתי השבוע חשבון בנק ב Chase.
לא ביקשו SSN אבל כן ביקשו איזשהו אישור על כתובת מגורים. לדוגמא, מכתב מהמעסיק.

Eliaoobr

New member
פתיחת חשבון ב CHASE

היי,תודה!
חיפשתי באתר שלהם.
אני רואה שצריך תעודה מעבר ל SSN.
לפני כמה זמן עשית?
תוכל להעביר לינק בבקשה לדף הספציפי?
תודה

רשף85

New member
Chase

אני הייתי בארה"ב אז הלכתי לסניף ופתחתי שם.
לא הייתי צריך SSN.

Eliaoobr

New member
שאלתי הייתה על פתיחת חשבון מהארץ! תודה . אם למישהו יש מידע

אשמח להכוונה

sikalas

New member
בלי היכרות מקדימה או הפניה מלקוח אחר אין אפשרות

לפתוח חשבון בנק מהארץ. כך למיטב ידיעתי לפחות.

doronf65

New member
מנהל
בלתי אפשרי

אי אפשר לפתוח אונליין כשאין לך עבר בנקאי עם אותו בנק ואתה לא מוכר. חייבים לראות אותך ולקבל עליך ניירת כדי לוודא שאין כאן גניבת זהות או המצאת זהות.

menashene

New member
באמת ?

אני גם צריך לפתוח חשבון בנק אונליין מישראל.
אם אני אזרח אמריקאי, זה עוזר במשהו?

doronf65

New member
מנהל
השאלה היא "האם אני יכול לזהות את עצמי"?

כלומר, האם הבנק שלך מכיר אותך? האם יש לך שם כבר חשבון? אז כן. אתה יכול לפתוח עוד חשבון, או חשבון מסוג אחר.
&nbsp
אם אתה חדש למערכת, אז לא. זה שאתה אזרח לא עוזר, כי הרי מישהו יכול להתחזות לאזרח, לא?

Boston Guy

New member
אתה אזרח אמריקאי בוגר - ואין לך חשבון בנק בארה"ב...

תגיד לי אתה בעצמך:
כמה ישראלים בגילך ומצבך המשפחתי אתה מכיר שאין להם חשבון בנק בישראל?
אני בטוח שאתה יכול לבד להבין שמצב כזה נראה לא הגיוני - ומעלה חשש שמישהו משתמש בזהות בדוייה \ מזוייפת.
משרד האוצר של ארה"ב כופה על הבנקים להפעיל כל מני פרוצדורות כדי לצמצם אפשרות של הלבנת כספים \ העברת כספים של ארגוני פשע ו\או טרור.
אחת הפרוצדורות האלו היא הדרישה לזהות בצורה חד ערכית את הבעלים של חשבונות בנקים, כדי שאפשר יהיה "לקשור" את הכסף לאדם ספציפי.

כמו שכתב דורון - אם כבר יש לך כתובת מגורים שקשורה ל SSN שלך,
חשבונות בנק שקשורים ל SSN שלך
והסטוריית אשראי שקשורה ל SSN שלך בארה"ב -
אין לך בעיה לפתוח חשבון בנק דרך האינטרנט.
הבנק יכול לוודא את הזהות שלך דרך לפחות שני גורמים (לשכות האשראי והבנק האחר).

אבל כשאתה נטול ההוכחות הללו, ומבחינת הבנק נראה כ"טאבולה ראסה" - אין להם איך לבדוק שאתה אדם אמיתי ולא איזה האקר באוקראינה שמנסה לפתוח אלף חשבונות בנק כדי "לעקוץ" את הבנק.
ולכן הם צריכים לראות אותך - ואת מסמכי הזיהוי שלך - בעיניים.

menashene

New member
אם כך...

זה מעלה לי שאלה אחרת. אנו רוצים בקרוב לסגור חוזה שכירות על דירה בארה"ב (פרברי פילדלפיה) לקראת המעבר. האם זה בכלל יהיה אפשרי אם אין לי חשבון בנק? אם אעביר למשכירים/מתווכים את הפקדון על תשלום ראשון (אני מבין שזה מקובל) וטיוטה של חוזה העבודה שלי שם, יסכימו לסגור איתי חוזה?

Boston Guy

New member
לכל בעל בית דרישות אחרות. אבל...

ראשית - תכין את עצמך לכך שחלק גדול מבעלי הבתים ידרשו שתשליש לידם, במעמד חתימת החוזה, שכר דירה של לפחות חדשיים - ויש מצב שאפילו שלושה חדשים.
במקומות רבים בארה"ב המקובל הוא שהשוכר נותן בתחילת החוזה "חודש ראשון + חודש אחרון + פיקדון ביטחון בגובה חודש".

דבר שני - תכין את עצמך לכך שבעלי בית בהחלט ירצו לבצע לך CREDIT SCORE CHECK. מכיוון שנשמע מהודעותיך שאין לך היסטוריית אשראי בארה"ב - זה עלול לגרום לכך שבעלי בית מסויימים יהססו להשכיר לך את הנכס שלהם.

אני לא יודע אם טיוטת חוזה עבודה זה משהו שיש טעם להציג אותו.
כבעל בית - זו חתיכת נייר חסרת משמעות. כל אחד יכול למצוא "נוסח של חוזה עבודה" באינטרנט, להדפיס לעצמו עותק. חוזה אמיתי, חתום ומגובה בתלוש משכורת או שניים זה משהו הרבה יותר משכנע.

בת'כלס - תצטרך למצוא את בעל הבית שיאמין בך מספיק כדי "לתת לך צ'אנס" בלי ההוכחות המקובלות. יש מצב שתצטרך "לעזור לו להאמין" בכך שתשלם מראש יותר ממה שמקובל - נגיד שכר דירה של 3 חדשים בנוסף למה שמקובל לתת.

מעבר לזה - לא מקובל במיוחד בשוק שאנשים נותנים "צ'קים לשנה מראש", ומעטים יחסית משלמים את דמי השכירות בהוראת קבע. לכן זה שיש לך או אין לך חשבון בנק לא ממש אמור לשנות.

Alfa156 GTA

New member
אפשרי - בתלות בבעלים.

אם יש מתווך בלופ זה עוזר.
&nbsp
סגרנו דירה בלי חשבון אמריקאי ואפילו בלי חוזה העסקה מקומי.
&nbsp
&nbsp

למעלה