עזרה דחופה בקניית רידר

עזרה דחופה בקניית רידר

שלום לכולם!

מחפש לקנות קינדל או רידר אחר לאדם שמשתמש במחשבים, סמארטפון וכו', אבל לא צריך דווקא את הקאטינג-אדג' הכי משוכלל.
היעוד העיקרי - פשוט לקרוא ebooks.

מה הבחירה הסולידית כיום?

תודה ושבת שלום!

avivs

New member
ההבדלים במחירים הם קטנים.

יש לך את הקינדל הרגיל שעולה 70 דולר. הוא בלי מסך מגע ובלי תאורה. הסוללה שם מחזיקה חודש.

יש לך את הגרסה החדשה יותר שעולה 120 דולר, ושם יש מגע, תאורה מעולה וסוללה לחודשיים.

כמובן שיש גם עלויות משלוח ומכס, למרות שלקינדל הזול אין ממש מכס, ממה שאני יודע.

תודה על התשובה המהירה!

עוד שאלות -

האם אין בכלל מה לבדוק סוני רידר וכל מיני כאלה?
וגם - מאיפה היית מזמין אותו? אני מניח שהתשובה המתבקשת היא אמזון, אבל אני די שונא להזמין משם, גם בגלל הדמי משלוח וגם בגלל שהם לא עובדים עם פיי-פאל

תודה!

avivs

New member
מאמאזון הכי כדאי להזמין

באמצעות חברת הקישור mustop. יתנו לך כתובת אמריקאית להזין ויש להם גם הנחה קבועה של 10 דולר על המשלוח, אז זה לא יוצא בשמים.
מניח שיש חנויות נוספות, אבל לא ביותר זול.
אם מישהו נוסע לארה״ב בקרוב, אז כדאי לנצל את זה.

הסוני רידר הוא מותג מוכר שהוכיח את עצמו, אבל עם השנים הם נשארו מאוחר מבחינה טכנולוגית והחנות ספרים שלהם עלובה.
דרך הקינדל יותר קל לקנות ספרים באמאזון, שם המבחר הכי גדול והמחירים לרוב סבירים.

את קונה את זה למישהו שמבין קצת בטכנולוגיה, אז לא תהיה לו בעיה להוריד ספרים מהרשת ולהמיר אותם לקובץ שמתאים לקינדל.

המתחרה היחיד בימים אלה שנחשב כראוי הוא ה kobo aura
הוא קומפקטי יותר ועם תאורה טובה, אבל יקר בצורה די משמעותית ויותר מסובך להביא אותו לארץ.

Arthur Dent

New member
NOOK עם תאורה הוא בסביבות ה-70 דולר

גם, רק בחו"ל לדעתי.
הבעיה היא שהוא מגיע עם תמיכה ב-2 פורמטים בלבד והוא לא ממש בנוי לכמויות גדולות של ספרים.

אז צריך להתקין עליו מערכת אנדרואיד "פרוצה" (מינוח לא נכון בעליל אבל זה מקל על ההסבר), ואז הוא אנדרואיד לכל דבר, עם אפליקציות, ניווט טוב יותר, ותמיכה כמעט בכל פורמט שאתה רוצה.

יש לי אותו ואני מרוצה למדי (לא לגמרי...)

שימו לב,
התמיכה בעברית בעייתית! גם בגרסה המקורית וגם בגרסאות ה"פרוצות", אם זה חשוב לכם...

MxIxAx

New member

אני צריך לעשות עדכון תוכנה לגלקסי 2 שלי, מותקנות בו אפליקציות פנס וקינדל, הפנס זהו לא בעיה אבל הקינדל כן, איך אפשר לגבות את הספר שהורדתי אליו?

תודה

למעלה