עזרה דחופה בקשר לטירונות אפריל!

שילת ק

New member
עזרה דחופה בקשר לטירונות אפריל!

אישרו לי התנדבות לפני כחודשיים ובינתיים הייתי ממוינת להיות גרפיקאית בעיתון המחנה. בתא מתנדבים אמרו לי שהעבירו אותי לטיפול של קצינה שנמצאת שם.
דיברתי עם חברה שלי שנמצאת בעצמה במחנה והיא אמרה שהקצינה המדוברת בשמירת הריון ואין לה בכלל זמן לטפל בי (כמובן שתא מתנדבים לא יודעים את זה) אז החברה עזרה לי ודיברה עליי עם ראש מחלקת הגרפיקה שם שיש לו יותר כוח. הוא בחן את הנושא ואמר לי שפשוט אין שם מקום בשבילי מבחינת מחשבים אפילו שאני על תקנית.
עכשיו, כרגע לפי תא מתנדבים אני כביכול ממוינת למחנה לטירונות אפריל, אז עדכנתי אותם שלמחנה זה לא יקרה.
ודחוף לי מאוד מאוד מאוד להתגייס החודש ולהגיע לטירונות הזאת של ה30 באפריל!
אבל פשוט אין לי תפקיד כרגע.
אני רוצה להיות בגרפיקה באיזור המרכז עם העדפה לקרייה, משהו בסגנון המחנה במקום שיש בו כמה גרפיקאים, אם מישהו מכיר תפקיד כזה או שאפילו מכיר מישהו שיכול לעזור לי להכנס יותר מהר ולזרז את תהליך ההתנדבות ולהגדיל את הסיכוי שלי להגיע לטירונות הקרובה, בבקשה שיגיב!
בינתיים אמרתי לתא מתנדבים שאני רוצה שידברו עם בטאון חיל האוויר (הם אפילו לא ידעו מה זה, הסברתי לו שזה כמו המחנה והוא ביקש ממני לאיית את זה)
ככה שאני קצת חסרת תקווה עכשיו. מרגיש לי ששום דבר לא זז שם בתא מתנדבים.
עזרה מישהו?

נ ו ע ה 12

New member
היי

תפני לגורמים האחראים על מתנדבים בחיל האוויר על מנת להשתבץ בביטאון או בשה"ד (יחידת ההסרטה של חיל האוויר)
מתנדבים בחיל האוויר
טלפון: 03-6063562/3/1 או 03-6065077

מקווה שהם עוזרים ביעילות ובזריזות כמו פעם

דרך אגב, מה הרקע שלך בגרפיקה? למדת בתיכון/לבד בבית? עם אילו תוכנות את יודעת לעבוד טוב?

noboya

New member
שלום שילת!

לי יצא לעבוד עם הוצל"א (הוצאה לאור) המרכזית של חה"י.
אני ממש ממליץ לך לנסות להגיע לשם, יוצא להם לעשות דברים ממש לא רגילים והם עובדים עם ציוד ברמה גבוהה...(ורוב הימים הם בקריה)
אם זה נשמע לך מעניין תשלחי לי הודעה פרטית ואני אתן לך מספר טלפון של מישהו שם.
בהצלחה בהמשך!

למעלה