עזרה דחופה בתכנון יום הולדת

עזרה דחופה בתכנון יום הולדת

היי,חבר שלי חוגג יום הולדת 26 בעוד כשבוע וחצי. אני עושה לו הפתעה זוגית ומנסה לארגן עם החברים שלו מסיבת הפתעה...חשבנו לעשות ביער בן שמן טיול טרקטורונים אבל לא כולם יכולים להוציא את הסכום הנדרש. באילו מקומות יפים באיזור מרכז/שרון/ירושלים ניתן לעשות הפקה קטנה ויצירתית ליום ההולדת? מס' האנשים בערך 20-25. כל דבר יצירתי יכול לעזור לי,אני רוצה שזאת תהיה יום הולדת בלתי נשכחת שתשאיר לו חיוך ענקי על הפנים. בין אם זה יער שניתן להינות בו,או כל מקום אחר כמו חוף מיוחד שניתן לערוך בו מסיבה וכו'.. אם יש עוד רעיונות יצירתיים לחגוג עם החברים אשמח לשמוע:) תודה ענקית מראש, רעות

אנפה2

New member
לא יודעת מה התקציב, יש כמה הצעות.

את יכולה לקחת אותו לטיול לילה עם החברים הקרובים עם העיתונאי בוקי נאה, הוא לוקח את כולם למקומות האפלים של תל אביב, זה טיול שנמשך מאחר הצהריים ועד מאוחר בלילה. את יכולה לקחת את כולם ביום שישי בליל לטיול הכרת תל-אביב, נווה צדק ועוד, זה נערך עם מדריך ומוסבר על תל אביב לוקחים לנווה צדק ומסיימים בבית קפה. את יכולה לקחת אותם לטיול על ספינה כולל ייו וארוחה מנמל יפו ועד תל אביב או הרצליה. אפשרות נוספת היא להזמין שף לאיזה יער ולעשות ארוחה רומנטית לחברים. את יכולה להזמין את כולם לסינימה סיטי לV I P זה כול כיבוד שתיה ונשנושים.

בוקר טוב אנפה ../images/Emo140.gif

ידוע לך עלות סיור עם בוקי נאה לקבוצה? יום נפלא לך ולכולם

אנפה2

New member
בוק נאה לא גובה לפי קבוצה אלא

פר אדם, כך היה כאשר אני התענינתי. בכל אופן פעם אמרו לי שזה 150 ש"ח לאדם ופעם אמרו לי שזה יותר. כל מי שהיה מאוד נהנה. לבוקי עצמו אי אפשר להגיע, השארתי לו הודעות והוא לא השיב, יש מישהו שמארגן לו את זה, תוכלי להגיע אליו דרך גוגל . אם אתם מתארגנים אשמח לקבל מידע, אולי נצטרף. יום טוב.

תודה ענקית ../images/Emo24.gif

העברתי את האינפורמציה לחברה, השנה אני על תקן מובלת ולא מובילה.

ndav4050

New member
יום הולדת

נבדק עם החברה שמארגת עבורו ( בוקי נאה) השבוע- גובה לכל אחד 220 שקל יש לכם אפשרות טיולים בת"א בשכונות הישנות סיור מאוד נחד- יש אפשרות להצגה של זוג- ג'וני וגורג שמופיעים וגובים כ-1200 נשפחים מצחוק על זוגיות- שרה פסקל ברקובית מדהים על קורות חיים נכה קטועת רגליים (היא נמצאת בהריוןן מתקדם) מדהים בהרצאה מדהימה דרך הגוגל תקבלים טלפונים בהצלחה

מריאל33

New member
לרעות

שלום רעות , שמי מירב ואני מתעתדת להיות מעצבת אירועים במידה ותרצי שאעצב לך את האירוע מבחינת סידור שולחן - אשמח לעשות זאת בעלות של החומרים בלבד כלומר אם יהיה צורך לקנות פרחים ושאר אלמנטים עיצוביים כמובן שמהקום חייב להיות במרכז ורצוי בימיום שישי בהצלחה

היי מירב

תודה רבה על ההצעה,רק אין לי כרגע שום רעיון למיקום,אני לא מכירה את המרכז,אני גרה בדרום והוא במרכז ולכן אין לי שום רעיונות מקוריים לצערי הרב:/ ובמידה ואמצא אשמח לדבר איתך. יום קסום:)

למעלה