עזרה דחופה דחופה....!

עזרה דחופה דחופה....!

שלום, התקבלתי השנה להדריך את כיתה א' בקייטנה מהסרטים. הסרט שלנו הוא מלך האריות. אני צריכה עזרה במציאת המנון,סמל, פעילויות בנושא. אם מישהו יכול לעזור לי זה ממש דחוף תודה רבה!!!

L o l e e t a

New member
הממ..

האמת שבהמנונים אני לא ממש טובה..אבל את יכולה לקחת את הלחן של 'האקונה מטטה' ולנסות להמציא מילים[תעשי את זה כשתדעי גם מה יהיה שם הקבוצה..]. סמל..תנסי לחשוב על משהו שמתאים לסרט..ג'ונגל..חיות.תעשי סיעור מוחין,זה עוזר. פעילויות בנושא?תחפושות..כל מיני מסלולים,שייראה כמו ג'ונגל.. יצירה..שיעשו מסכות.

אנה יקרה

ראשית, ברוכה הבאה לפורום
לגבי המנונים, כבר היו לנו כאן שרשורים בנושא. חוץ מיזה בכדי להמציא המנון את צריכה לקחת מנגינה של שיר מוכר ולהלביש עליו מילות עידוד לקבוצה. לדוגמא:
השיר "יורה חץ" של אליענה בקייר מהפסטיגל השנה (לפי הפזמון) אנו אומרים אררררררררררררר ופוגעים כי אנחנו אלופים
כי אנחנו ננצח ונראה כאן לכולם שמלך האריות הכי טובים בעולם
השיר "פסטיגל פנטזיה" שיר הנושא של הפסטיגל השנה. בלב קייטנה- בקייץ נפלא, ישנה שם קבוצה הכי אלופה. מדריכה מגניבה וילדים מדהימים וביחד את כולם מנצחים
פזמון: מלך האריות זה אנחנו
לפי השיר של יובל המבולבל שלום לכם קייטנים וקייטנות אנחנו כאן האלופיםםםםםםםם כל היום עוברים פעילויות ואת כולם כאן מנצחיםםםםםםםםםםם אתם תראו עוד נכבוש את העולם כי מלך האריות פשוט מושלםםםםםםםםם כששואלים אותנו מי כאן השולטים אנחנו צועקים מלך האריות
לגבי פעילויות את צריכה לתת לנו נושאים או לפחות את הימים עליהם מדברים בקייטנה. בהצלחה

למעלה