עזרה דחופה - טיפות אזניים

עזרה דחופה - טיפות אזניים

תומר עם "כמעט דלקת אזניים" - אודם בתופית, אך הרופא מעדיף לא להתחיל עם אנטיביוטיקה ללא צורך ממשי, וגם אני מעדיפה לא להתחיל עם זה. בינתיים תומר סובל מכאבים ושיגע אותנו כל הלילה (עד שנתנו לו אקמול) עכשיו קראו לי לגן לתת לו טיפות אזניים, כי הוא קווטצ´י ונודניק. דובר פה בעבר על טיפות אזניים הומאופטיות בשם "אוטלין". בעצתה הנבונה של אורנה (בזמן האחרון אני משתמשת בכל העצות השימושיות, ותודה) חיפשתי את הטיפות, על מנת שיהיה לי לעת צרה בבית, אבל בבתי מרקחת לא שמעו על זה (לפחות איפה שבדקתי) ועכשיו כשאני צריכה אותן, אין לי. האם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש אותן? ממש דחוף לי לדעת, כי תומר בינתיים סובל, ואני לא רוצה סתם לתת לו אקמול. תודה מראש!

עינתפ

New member
לבנתיים, חממי מעט שמן זית עם כפית

על הגז. תתני לזה להתקקר טיפה. לטבול בצמר גפן ולשים באוזן. בדוק ומומלץ.

עוד פטנט - מיץ בצל

לפני שאני מתחילה עם אנטיביוטיקה וטיפות אוזניים אני מנסה שני דברים : 1. מגררת בצל וסוחטת בעזרת חיתול בד את המיץ שלו מהתערובת לחילופין אפשר לסחוט את המיץ בעזרת קוצץ שום. את המיץ אני מטפטפת לאוזן בלילה כ- 2-3 טיפות על החלק החיצוני מסביב לחור של האוזן ומגלישה פנימה (הסיבה היא שכך הנוזל דוחף את האויר החוצה ואני לא מכניסה אויר שאולי יכאיב) ובבוקר אם יש דלקת כל הג´יפה יוצאת החוצה. 2. אם השיטה הקודמת מרתיעה אותך את יכולה לבשך קצת שמן זית עם 2-3 שיני שום, לקרר עד שהנוזל חמים ונעים ולטפטף באותה השיטה קצת לאוזן. השום נחשב לאנטיביוטיקה של הטבע וזה עוזר גם לדלקת וגם לכאב.

תודה לכולם!../images/Emo140.gif

ינוסה עוד היום, ומחר אני אדווח איך היה. בכ"ז אשמח אם מישהו יגיד לי איפה אפשר לקנות את הטיפות. תודה!

שמן זית עם שום כתוש (אני רצינית!)

תחממי קצת על הגז וכשזה מתקרר תטפטפי לאוזן. רק תזהרי לא להתבלבל עם העוף ולא לאכול לילד את האוזן בטעות (ריח מטריף..)

זהירות ../images/Emo124.gif

אפשר לעשות שימוש בשילוב הזה רק כשהוא טרי מאוד מאוד. אחרי כמה זמן השילוב עלול להפוך לרעיל. לא להשתמש בטיפות אוזניים "טבעיות" מוכנות שיש בהן גם שום וגם שמן זית. המידע הוא מהרופא הסיני של הבנות שלי.

odeia

New member
בכפר סבא בבית טבע ובפתח תקווה

אם צריך כתובות מדויקות תגידו ואברר אצל אחותי, שהיא אחראית אצלנו על הטיפות האלו.

אני אשמח אם תוכלי לתת לי כתובת

או שם של חנות, רצוי בכפ"ס, אני אודה לך מאוד. ושמחה לראות שאת איתנו ולא מסתובבת בדרכים המסוכנות של הצפון בשעות אילו. תודה

odeia

New member
נקודת טבע בכפר סבא ברח´ ויצמן

תודה על הדאגה, אני במקרה עם הילדה בבית, כי היא חולה, ולכן אנחנו ביחד בבית, בעלי מסוגר בעבודה עם שמירת חיילים ולא יכול לבוא הביתה. רק המחשבה שאם אודיה היתה נשארת היום בגן גם אותה לא הייתי יכולה לראות ולקחת. ממש מתנה משמיים שהיא חולה וקראו לי לקחת אות המוקדם. אמרתי תודה לאודיה שהיא הילדה שלי ואמרתי תודה ל-ה´ שככה סידר את הדברים, עכשיו רק מחכה לבעלי שיגיע בשלום הביתה. היסטריה - כבר אמרתי?

קודם כל, תודה

ושנית, אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, אבל מזל שהיא חולה (אני מקווה שלא משהו רציני) אני הייתי משתגעת אם במצב כזה לא הייתי יכולה לרוץ לקחת את תומר. אני מקווה שבעלך יחזור הביתה מהר ובשלום ושכל הסיפור המפחיד הזה יגמר במהרה וללא נפגעים נוספים לכוחותינו. אני בעבודה ולא רואה טלוויזיה, אבל אמא שלי סיפרה לי שהחיילים מסתובבים כמו ברווזים במטווח, כמו באיזה סרט הוליוודי, והיא ממש פוחדת עליהם כשהיא רואה אותם ככה. יאללה שיגמר כבר.

odeia

New member
תודה אמא של תומר, כרגע החזירו

לשגרה ובעלי הגיע הביתה, אבל מה שמצחיק - כשהחזירו לשיגרה, החלו כאן מסוקים בטיסה. גם אני אמרתי כל הזמן שתודה שהיא חולה, אבל תמיד היא חולה כשיש ארוע או כשיש מע"מ לשלם, והפעם זה במקרה יצא ביחד אז היה לה חום גבוה מאוד.

יערולה

New member
יש טיפות אוטידין שמאד עוזרות לכאב

ואם הרופא אומר שאפשר בלי אנטיביוטיקה, אני בעד, כבר גיליתי שכמה מהדלקות שהיו לירין עברו ללא אנטיביוטיקה. טיפות אוטידין נמכרות בכל בית מרקחת, מטפטפים שתי טיפות לאוזן ומיד יש הקלה בכאב. את הטיפות האלו אפשר גם לשים על החניכיים כשהן כואבות מאד לפני שיוצאות שיניים. (אלו לא טיפות הומאופטיות, אבל אני חסידה של קונבנציונלי, אז...)

עדכון

בוקר טוב, הלילה עבר יחסית בסדר. אתמול אחרי הגן, תומר נרדם בדרך הביתה - דבר נדיר ביותר בזמן האחרון, אבל זה בגלל שהוא לא ישן כ"כ טוב בגן. אז הוא ישן בערך 3/4 שעה, ואחר כך קם מלא מרץ ושמחה, ב - 21:00 הוא הלך לישון, ואחרי שהוא נרדם, אימצתי את ההמלצות, חיממתי שמן זית עם שום, וטיפטפתי לו את השמן לאוזן, הוא כמובן זז וזה נמרח לכל הכיוונים, אבל נראה לי שבכ"ז משהו נכנס פנימה. לקראת חצות הוא התעורר לאכול (כי הוא אכל נורא מוקדם, ב - 19:00 ), אח"כ בסביבות 4 הוא שוב התעורר, התישב במיטה, התחיל למחוא כפיים ולדבר לעצמו. אני ובעלי נקרענו מצחוק, אבל התעלמנו ממנו כי הוא לא בכה, ואחרי כמה זמן (אין לי מושג כמה, כי המשכתי לישון) הוא חזר לישון לבד. בסביבות 6:00 הוא קם שוב לאכול, וחזר לישון עד 7:40, שזה גם יפה, גם בשמחה ובצחוקים. כך שאפשר לומר שהשמן עזר, הוא לא קם בבכי ולא בצרחות, וכל ההתעוררויות שלו מקבילות פחות או יותר להתעוררות בלילה רגיל, אז כנראה שזה עבד. רק כשהגענו לגן ורציתי ללכת, הוא התחיל לבכות נורא, אבל כנראה זה מעייפות, כי בכ"ז הוא היה ער באמצע הלילה. אז תודה רבה לכולם על הטיפים, ונראה לי שהלילה ננקוט באותה טקטיקה.

למעלה