עזרה דחופה לאמא טרייה

עזרה דחופה לאמא טרייה

שלום ,אני אמא טרייה לתינוקת בת 14 יום שלשום התינוקת לא הייתה רגועה כול הזמן בכתה כי רצתה ציצי אבל ברגע שנתתי לה היא הייתה אוכלת כמה דקות ונרדמת ולא הצלחתי להעיר אותה ,חיתול דיגדוג הכול. נרדמת לעשרים דקות ושוב קמה בוכה ורעבה חשבתי שאולי אין מספיק חלב ולכן שאבתי וראיתי שבקושי יוצא לי חלב השאלה שלי היא ממה זה יכול להגרם ואיך אפשר לשפר את המצב ומה עליי לעשות לבנתיים . חשוב לציין שלפניי ארבעה ימים החלו לי כאבים בבטן תחתונה והתברר כי יש לי דלקת בדרכי השתן ולכן אני מקבלת אנטיביוטיקה זינט 250 פעמיים ביום למשך חמישה ימים ובגלל כול החולשה מזה התאבון שלי ירד מאוד. הייתי גם כן היום בטיפת חלב והיא עלתה בשמונה ימים רק 100 גרם וגם ככה היא נולדה קטנטונת 2400 אתמול בלילה נתתי לה סימילאק היא בלעה 60 גר' והתעלפה לשינה ארוכה ומתוקה של שש שעות ,היא ממש הייתה רעבה ועייפה הרגשתי כול כך רע שזה בגללי. מעבר לזה הפטמות כואבות לי והיא מוכנה לינוק רק מצד אחד כי בשד השני הפיטמה קצת יותר קצרה ופחות נוחה לה,אני יודעת שהיא לא תופסת ממש נכון אבל לא הצלחתי לשנות את זה והיא גם ממש פיצית 2470 כרגע,מהשד שהיא לא יונקת לא שאבתי איזה יומיים ולא היה לי גודש וכששאבתי לא יתא לי כלום אני ממש מתוסכלת מזה.בטיפת חלב האחות ממש הכעיסה אותי לא הטריד אותה שהקטנה עלתה רק 100 גר' בשמונה ימים והיא גרמה לי להרגיש שזו אשמתי שאין לי חלב וגם ככה קשה לי עם זה . אולי כדאי לי לפנות ליועצת הנקה או שזה מאוחר מידיי ? ואם כן איפה אפשר להשיג טלפון והמלצה אני גרה ברעננה האם עוד אפשר ל"הציל" את המצב אני ממש רוצה להניק אותה ,אודה על תשובתכם המהירה אמא טרייה מודאגת מאוד

יועצת הנקה

על-פי התיאור שלך זה בהחלט נשמע שמגיע לך העזרה ותמיכה של יועצת הנקה מוסמכת. היועצת תוכל ללוות אותך בשלב הגדלת תפוקת החלב בשד שלא שאבת ממנו, ועזרה בהנקה עצמה. יועצות הנקה באיזור השרון: ורד בוקעי:09-745-7299 ארני בלר:09-771-8461 איריס גורן: 09-8947977 סוזן נחמן-סברניק: 09-7718274 מרפאת הנקה באודים:09-885-8256 יש גם מרפאת הנקה בבית-חולים תל-השומר :03-5305000 בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה