עזרה דחופה לגולשי האינטרנט....

יוטל

New member
עזרה דחופה לגולשי האינטרנט....

זקוקה דחוף לפורום לשאלות בנושא רפואת ילדים...בבקשה....דחוף (בעברית)

רז2

New member
הנה אחד

פורום של iol יש פורום רופאים מומחים ובתוכו יש קישור לרפואת ילדים. יש שם גם רופאי המרכז הרפואי ת"א ובתוכו יש מספר פורומים לדברים ספציפיים גם בילדים. ואולי נוכל לעזור אנחנו מנסיון??? מה קרה??? מקווה ששום דבר חמור.

קרנושה

New member
יוטל....את רוצה לברר משו?

תפתחי את הקישורים שבפורום שלנו....יש קישור הנקרא הכה את המומחה.....תכנסי לשם.....ותשאלי....מנסיון הם עונים מהר!!
ומקסימום גם אנחנו פה....שתפי אותנו...

קרנושה

New member
אני מקווה שהבנתי נכון ......

את זקוקה לשאלות בנושא רפואת ילדים? מה? למה? כמה?

רז2

New member
קרן, אני מקווה שהכל בסדר אצלה...

זה נשמע דחוף. יש לך את הטלפון שלה?

יוטל

New member
סליחה, לא התכוונתי להבהיל !!!! אתן

ממש נשמות טובות, איזו מהירות עניתן לי
פשוט קיבלתי היום לבת שלי אנטיביוטיקה לשלושה שבועות !!!! אני מתה מזה. ועוד תרופה שאין לי שמץ משוג מה זה. אני חיה בחו"ל כך שאני צריכה הבהרות לפני שאני מרעילה אותה עם טונה אנטיביוטיקה, מה לעשות אני מושכת לכיוון הטבעי. הרופאים בארץ בחיים לא הציעו לי אנטיביוטיקה לייבוש נוזלים מהאוזניים. זה נראה לי תמוהה הפתרון של כבוד המומחה שהייתי היום. ומחר אני נוסעת לחופש לשבוע ולא יודעת מה לעשות עם הבית מרקחת שקיבלתי היום. אז אני נכנסת עכשיו לקישורים שלכן, חמודות אמיתיות. אני שעה מנסה למצוא פורום מתאים (שעה שאני מחפש הניאגרה...)

רז2

New member
יוטל, מאיפה את??? גם אני בחו"ל

ספרי מה התרופה הזו שקיבלת שאת לא מכירה, אולי אוכל לברר לך. ומה עם הילדה, סובלת הרבה זמן מאוזניים??? זו די בעיה לרופא לייעץ לך בפורום, מה גם שלא יענו כ"כ מהר... אין לך שום אפשרות לחוות דעת נוספת?????

קרנושה

New member
האמת רז...שאני חושבת על זה כעת ו...

אולי ארשום לעצמי את הטלפונים של חברי הפורום? נראה לך מוגזם? לא יודעת שיהיה במידה ו....במקרה ו...<יש צורך כזה?>

רז2

New member
אני יודעת שיש פורומים

שבהם למנהלת הפורום יש רשימת טלפונים של כל חברי הפורום המעוניינים בכך. אסור לה למסור טלפון לאף אחת מחברות הפורום כמובן, ללא הסכמת בעל המספר.... כלומר, המספרים הם לעיני מנהלת הפורום בלבד. משתמשים בזה לצורך מפגשים למשל, אם צריך להודיע משהו ברגע האחרון וכו´. במשך הזמן אני מניחה שיהיו מפגשים כאשר הפורום יתבסס יותר ויווצרו קשרים הדוקים בין משתתפי הפורום, ואז גם תהיה תחלופת טלפונים בין כאלו שיווצרו ביניהם חברויות אישיות יותר.

יוטל

New member
קצת עידכונים...אם זה מעניין...

בפורם IOL א.א.ג ילדים הפורום דומם כבר הרבה זמן. פשוט לא עונים על שאלות, ממה שדפדפתי. נכנסתי ל"הכה את המומחה" כתבתי, מלאתי את השדות המתאים לחצתי על "שלח" וזה לא נראה שזה מזיז לו... משהו השתנה במסגרת השלח, אבל החלון כלומר מה שכתבתי נשאר במקומו בלי אישור שנשלח וכו´. למה לא הולך לי עם האינטרנט. דרך אגב קרן, עדיין מהבהב לי שיש לי הודעה אבל גורנישט, לא מצליחה לקרוא. אם הגעתן/ם עד הלום, שיהיה לכם סופשבוע מקסים!!!!

קרנושה

New member
יוטל היייייייייייייי

ההצעה הכי טובה שלי לגבי בעייתך עם המסרים היא להכנס לפורום "תפוז און ליין"......שם את כותבת את בעייתך מול הנהלת הפורומים ישירות......והם תמיד אבל תמיד עונים ויודעים מה לעשות עם פנייתך.......

יוטל

New member
תודה לכן...

טוב, אני יוצאת לחופשה של שבוע אז אני נפרדת מכן... החלטתי לא לקחת את האנטיביוטיקה, לאחר התייעצות עם חברה שהיא רפואת ילדים. ושאלוהים יעזור לי. זה מסוג ההחלטות שיושבות בבטן ובנשמה. שנחזור אהייה לי זמן לבדוק את העיניין יותר לעומק. ת ו ד ה ר ב ה!!!! ביי

zimes

New member
בטח, IOL מת. הפורומים עברו לואללה !

כשהם התמזגו. הפורום הישן, של IOL, נמצא שם רק בשביל המידע - כדי שניתן יהיה לבצע חיפוש

מצרפת לך עוד קישור בנושא

זה של וואלה והם נפלאים , לפעמים מקבלים שם תשובה אפילו תוך כמה שעות בודדות משום שיש שם כמה רופאים שעונים.

keren1

New member
יוטל מקווה שאתם מרגישים יותר טוב

ושתבלו בחופשה. שני שנה שעברה מאד סבלה מאוזניים (עד כדי אישפוזים). בקיצור נשלפו התותחים הכבדים של אנטיביוטיקה. בארץ זה נקרא ZINNET. והיא קיבלה אותם לתקופה ממושכת של 3 שבועות או חודש (לא זוכרת). בהתחלה במינון רגיל על מנת לטפל בבעיה ואח"כ במינון נמוך מאין טיפול מונע. יכול להיות שזאת סיבה למתן לפרק זמן ארוך.

למעלה