עזרה דחופה לחתולה שלי

עזרה דחופה לחתולה שלי

אחרי שנרגעתי מעט כדי להיות מספיק שפויה כדי לכתוב החלטתי לחשוב על פתרונותץ אני שוכרת דירה עם שני שותפים. לאחד מהם אין בעיה עם חתולים ולשנייה מסתבר שכן. אחרי תקופת הסתגלות של 3 שבועות בבית החדש הוצאתי אותם לבחוץ. החתול ברח אחרי שבועיים והחתולה התחילה ממש לרזות והיות מלאה בפרעושים חוץ מיזה יש בסביבה מלא חיות בר כמו כלבי בר וחזירי בר שמסוכנים לה אז מהר הכנסתי אותה הביתה השותפה שלי אמרה לי שאם החתולה תעשה בלאגן עם הצמחים שלה אז היא תרד למטה וואלה לא חשבתי שהיא באמת תעשה את זה היום אחרי חודש וחצי שהחתולה בבית היא מתקשרת אליי וצורחת עליי שהחתולה הרסה לה את הצמח ושנמאס לה מהריח של החרא למרות שאין ריח בכלל כי אני מנקה כל יום והיא אמרה שזה או שהחתולה תישאר בחדר שלי כל הזמן (חדר ממש קטן) או שהיא יורדת החוצה שום היגיון לא עזר דיברתי עם בעלת הדירה והיא אמרה שמלכתחילה ידעתי את זה שהיא אישית מסכימה חתולים אבל אם לאחד הדיירים יש בעיה עם זה אז אני מחוייבת להוציא. השותפה ככל הנראה עם בעיות נפשיות כבר הייתה לי התחושה לגבי זה ויש לי בסיס להתבסס עליו בכל אופן אין לי מושג מה לעשות אחותי הציעה שהיא תהיה אצלה כמה ימים אבל יש לה כלב לא נעים במיוחד בבית ולכן החתולה האהובה שלי תהיה בחדר אחד סגור קטן השותפה הזונה כבר הוציאה את החתולה החוצה (זאת עבירה פלילית?) אין לי מושג מה לעשות אני רוצה לעבור דירה כנראה שאעשה את זה אבל זה בטח ייקח זמן עד שמישו ישכיר את הדירה הזו בנתיים האם מישו מוכן בבקשה בבקשה לשמור עליה לחודשיים ככה עד שאמצא דירה? אני יקנה את האוכל ואת החול ואם יש צורך אשלם "דמי טיפול" אני גרה בחיפה...

sadju

New member
יש לך 3 אפשריות

להשאיר אותה בחדר שלך או אצל אחותך או לשלם לפנסיון ובמקביל לחפש דירה חדשה- לא להשאיר אותה בחוץ ולנעול את החדר שלך מה עם החתול הזכר? לכמה זמן הוא נעלם? האם תלית מודעות באיזור?

למעלה