עזרה דחופה למשפחה בראשון לציון.

נירה63

New member
עזרה דחופה למשפחה בראשון לציון.

קבלתי שיחת טלפון מאיש נחמש שאני מכירה והוא תיאר וסיפר על קרובת משפחה שלו שמתגוררים בראשון לציון. במשפחה: הורים ושלושה ילדים. הגדולה בת 9 חולת סרטן מאושפזת בטיפול נמרץ, ישנה החמרה במצבה ומאותו היום בו הודיעו על מחלתה הוריה שוהים ומטפלים בה בבית החולים. לעבודה כנראה שאינם יכולים ללכת ושאר הילדים בבית. זקוקים לעזרה דחופה בתרומת מזון מכל סוג שהוא. בבקשהההההההההההההההה כל מי שיכול מאיזור המרכז וראשון לעזור למשפחה שיבורך.

זקוקים למצרכים בסיסיים?

אוכל לעזור מעט במרק עוף, אורז, כמה קופסאות שימורים, תבלינים, וכו'. אם יש צורך במוצרים מסוג זה אנא פני אלי במסר.

0ziris

New member
נירה הגזמת ../images/Emo46.gif לתת לי לפספס לעזור להם ?../images/Emo8.gif

אם אפשר לארגן מחר משלוחה מסאג ושות' ( עדנה)
אני משוריין לצורך העניין רק תעדכני אחלה ערב

0ziris

New member
מה היינו עושים בלעדיך ??../images/Emo140.gif

נירה אשמח לטלפון שלהם ליצירת קשר C.U.

A N N 7

New member
שלום לך.................

מה עשית לימדת אותי לשכות בברכה ועזת טוב שמצאתי מצופים? וגם טוב שלא היה זה בים רק ברכה קטנה. כול טוב לך..

A N N 7

New member
תודה מתוקה.אושר ועם יושר.

חני לך ימים טובים בדרך אליך אלינו כך הם ממתינים. חני בחודש אלול והוא הגדול של הסליחות חל על כולם חני כאן

נירה63

New member
ראשית המחשב שלי היה בתיקון לכן לא הייתי כאן

נכנסתי רק מהמחשב של אמא שלי אבל כעת אני שוב כאן ומודה לכל מי שיכול לעזור.

נירה63

New member
עדכון לגבי המשפחה מראשון לציון

שוחחתי ממש לפני דקותיים עם קרוב המשפחה מחיפה שהוא כל הזמן בקשר טלפוני עם המשפחה מראשון לציון. ההורים נמצאים בין טיפול נמרץ ובין הבית בו נשארו הילדים הבריאים תודה לאל. והקושי הוא גדול מאוד מאוד, כששני ההורים נאלצו להפסיק את עבודתם ומכאן ועוד כל מיני קשיים אחרים, המצתב נורא קשה. מודה לכל מי שכתב שיכול לעזור, שלחתי מסר לאוזריס המקסים שלנו, מקווה שתוכל לשוחח עם האישה, שלחתי לך את כל הפרטים שלהם, והלואי הלואי שתוכלו לעזור בהבאת מזון לילדים . תודה לכולכם, אוהבת מאוד מאוד.

0ziris

New member
שנעזור להם בשמחות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif|

רפואה שלימה בע"ה יתברך

נירה63

New member
אמן ואמן, ממש כרגע קבלתי טלפון האמא זמינה

לאחר שעברו טיפולים, אודה לכל מי שעוזר למשפחה.

נירה63

New member
אני מודה לכם מאוד,אוהבת אתכם עד לב השמיים.

מתפללת שהילדה תתאושש ותעבור את המחלה הנוראית הזו בשלום, האמן

למעלה