עזרה דחופה לתיררגום בבקשה

פוצנוש

New member
עזרה דחופה לתיררגום בבקשה

אני חיבת די דחוף את התרגום של השיר הזה השיר קצת ארוך מקווה שתוכלו לעזור לי Mandy Moore - Only Hope There's a song that's inside of my soul. It's the one that I've tried to write over, and over again. I'm awake in the infinite cold. But you sing to me over, and over, and over again. Chorus: So I lay my head back down. And I lift my hands and pray. To be only yours I pray. To be only yours. I know now, you're my only hope. Sing to me the song of the stars. Of your galaxy dancing and laughing, and laughing again. When it feels like my dreams are so far. Sing to me of the plans that you have for me over again. Chorus: So I lay my head back down. And I lift my hands and pray. To be only yours I pray. To be only yours. I know now, you're my only hope. I give you my destiny. I'm givin' you all of me. I want your symphony, singing in all that I am. At the top of my lungs, I'm givin' it back. Chorus: So I lay my head back down. And I lift my hand and pray. To be only yours I pray. To be only yours I pray. To be only yours. I know now, you're my only hope. Hmm.Mmmm.Ooooo תודה מראש וסליחה אם זה ארוך ביי טליה Thanks to Rachel for these lyrics

ברוכה הבאה טליה,

אנו שמחים לעזור לכולם, אך מטרתו של הפורום אינה לתרגם אלא לעזור בתרגום. ולכן, נסי לתרגם את השיר בעצמך ונשמח לעזור לך בתרגום המשפטים או הביטויים בהם תתקשי. בברכה,

פוצנוש

New member
לאסנת שלום

בקשתי אם תוכלו לעזור לי לתרגם את השיר כי אני לא יודעת בכלל אנגלית ולא מצאתי שם תוכנה שיכולה לתרגם לי בצרף אז אני שוב מבקשתעם תוכלולתרם לי את כל השיר למרות שזה לא נהוג תודה מראש טליה

Boojie

New member
טליה, חביבתי,

הפורום הזה מיועד לאנשים שפרנסתם היא מתרגום, להעזר הדדית בעבודתם. לכולנו יש עבודה רבה לעשות, שעליה אנחנו מקבלים כסף למחייתנו. זו הסיבה שאנחנו נמנעים מלבצע תרגומים בחינם בפורום - לא בשביל זה אנחנו כאן, וגם אין לנו זמן לזה. אני בטוחה שלא היית מבקשת מתופרת לתפור לך בגד בחינם, לא היית מבקשת מרואה חשבון למלא את טפסי המיסים שלך בחינם וכדומה. בדיוק כך, אין הגיון לצפות ממתרגם לעשות עבורך עבודה חינם. אנחנו חיים על העבודה הזאת. אני מקווה שאת מבינה את זה.

למעלה