שלום חברים, אני אמורה לטוס למלטה בעוד מספר שעות, חופשה ספונטנית שכזו, ורק עכשיו קראתי במספר אתרים שצריך אשרה (VISA) למלטה, מן הסתם אין לי כזו, לא מסרו לי שום אינפורמציה במשרד הנסיעות (איסתא) בקשר לאשרה. למישהו יש מידע על זה?
את ההודעה הזו, כי במקרה הטוב לא יתנו לך לעלות על הטיסה ובמקרה הפחות נעים תזכי לראות את שדה התעופה במלטה מבחוץ... אין לי תשובה מוסמכת לגבי הנחיצות בויזה אבל דבר אחד ברור - מחובתה של סוכנת הנסיעות לבדוק את הצורך בויזה, ואם לא עשתה כן הרי שיש מקום לתביעה משפטית. אל תוותרי להם, וחזרי לספר לנו כיצד הסתיימה האפיזודה. אם בכל זאת הגעת למלטה נשמח לשמוע חוויות במסגרת מדיניות הוצאת העיניים של הפורום...
אם עדיין משהו עוד זוכר את אניית הפאר "אקילה לארו"? הייתי על האונייה ,שנה לפני חטיפתה עם 1000 ישראליים רובם מדריכי תיירות ונסיעות. את השנה אני לא זוכרת כרגע במדויק אבל, מה שרציתי להדגיש כאן שעגנו בחוף מלטה וכולנו ירדנו וטיילנו ואפילו ערכנו קניות. בזמנו לא נדרשנו אפילו להציג דרכונים וודאי לא אשרת כניסה (ויזה) . אינני יודעת כיצד זה היום, אבל אז זה היה כך. לידיעה בלבד !!!! אני מציעה לבדוק את הנקודה היטב עם סוכנות הנסיעות שאחראית על כך ולא לקחת את הסיכון על עצמך. נסיעה טובה. נשמח לשמוע ממך אחרי שתחזירי משם.