עזרה דחופה-נחש ברח

o r i 6 6 6

New member
עזרה דחופה-נחש ברח

היום אחר הצהריים לצערי הרב, לא סגרתי את דלת ההזזה של הטרריום עד הסוף בטעות ושני הנחשים שלי ברחו. עזבתי את הבית בשעה 5 וחצי, חזרתי ברבע ל9 ובאיזור השעה 10 פתאום ראיתי את הגופרית מטילת על הרצפה. מיד חטפתי שוק, תפסתי אותה וראיתי שהדלת של הטרריום הייתה פתוחה מדי. הפכתי את כל החדר, וגם את רוב הבית(מה שההורים הרשו לי להזיז) ובכל זאת לא מצאתי את הזכר. אני לא יכול לתאר כמה אני כועס על עצמי אבל כרגע חשוב לי רק למצוא אותו ומהר כדי שלא יסבול. הנה קצת נתונים: הנחש לא אכל מאז יום שישי שלפני שבועיים(הוא היה בנשל). הנחש השיל ממש לפני הבריחה(בזמן שלא הייתי בבית) בבקשה תעזרו לי. מה עלי לעשות? יש סיכוי שהוא עזב את החדר?(ואולי גם את הבית?) בבקשה אני מבקש מכולם להתיחס ברצינות כי זה ממש חשוב לי ולהנחות אותי לגבי מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותו. מספר האיסיקיו שלי הוא 273585907 תודה מראש לכל העוזרים.

BabaGee

New member
מקווה שכבר מצאת אותו אבל בכל זאת..

נתקלתי לא מזמן באיזה מאמר שנותן עצות איך למצוא נחש שברח, חלק מההצעות שם אולי יראו מוגזמות אבל אם הם יעזרו אז למה לא. העובדה שהוא לא אכל כבר שבועיים אמורה לעזור (לפחות לפי אחת השיטות שמוצעת במאמר) בהצלחה !!

o r i 6 6 6......

תשמע אני לא כל כך מבין מה לעשות שנחש בורח, אבל לפני שנה ברח לי קינג סנייק פלורידה היה חריץ קטן(מאוד!)הוא הצליח להכנס לשם זה היה חריץ בתוך ארון. אחרי זה אני ואבא שלי פירקנו את הארון ומצנו אותו שם, אבל הוא היה תוקפן וניסה לנשוך אותנו. תנסה לחפש אותו בכל מקום לא צפוי ובכל מיני חורים קטנים או גדולים,אם יש מקום חם בבית תחפש גם שם. תנסה לשים לו עכבר מופשר בתוך כלי שטוח או על הריצפה ואני כמעט בטוח שהוא יבוא לעכבר.

o r i 6 6 6

New member
לצערי

אין התקדמות מחר אני מציב מלכודות עם עכברים ואני מקווה לטוב

naja

New member
כמו שגם רשמתי לך באייסיקיו....

....אבל כדאי שכולם יקראו. בנוסף לכל החיפושים והמלכודות, אני מציע גם ליידע את השכנים כדיי למנוע מהם להרוג אותו אם יתקלו בו או להזמין לוכד נחשים שיעלים לך אותו.

carnivores

New member
הסר דאגה

מנסיון עם בריחות לא מעטות (3 במספר) הנחש תמיד חוזר. המוזר הוא שפעם הנחש נמצא בחדר ופעמיים על הטרריום (בטרריום לא היה מזון). פעמיים הנחש ברח בחורף לכל תקופת החורף וחזר בתקופה זו של השנה ופעם הוא ברח בקיץ וחזר תוך זמן קצר. אני משער שהנחש חזר בגלל רעב (שאלתי אותו למה הוא חזר אבל הוא לא ענה. אולי הוא היה רעב מידי?). בכל אופן אני מקווה שהוא יחזור תוך זמן קצר (הוא הרי אחרי נשל). וכמו שרבים וטובים אמרו לפני תנסה לפתות אותו עם מזון. מאידך כאן יש בעיה. אם אתה לא תתפוס אותו בזמן האכילה אזי הוא יהיה שבע ויקח זמן עד שהוא יחזור, כך, שאתה צריך לדעת בוודאות שהמלכודת תתפוס אותו. בהצלחה (אני מהמר על 23 ימים עד התפיסה....)

למעלה