עזרה דחופה !!

highlander

New member
עזרה דחופה !! ../images/Emo101.gif

שלום חברה, אנחנו עושים חתונה במדבר לאחר חופה בפארק באזור מרכז. יש לנו כמה שאלות ונורא נודה על תשובות: 1. אנחנו מחפשים קיטרינג לחופה שיוגש בו ג´חנון מלווח פתות וגבינות ולחמים... משהו מכיר משהו כזה??? או דומה?? או בערך? 2. אמרו לנו שאשכנזים לא יכולים להתחתן בתאריך שבחרנו..10 במאי. האם זה "חוק ברזל"...? 3. משהו שמע על עמותת "צהר" ויכול לספר ולקשר אותנו? תודה רבה רבה... the highlanders

*מור

New member
בקשר לחתונה ב10 במאי

זה הגיוני שבתור זוג אשכנזי לא תוכלו להינשא בתאריך זה מאחר וזה בזמן ספירת העומר, יש תאריכים שבהם ליוצאי העדה הספרדית מותר ועדין ליוצאי העדה האשכנזית אסור, הכי טוב לברר עם הרבנות לגבי התאריכים

shelycat

New member
לגבי צוהר...

המון דברים טובים ממני ומחברים, מה שכן לפני עונה בוערת כמו ספירת העומר או בקיץ צריך ליצור קשר ולשריין רב הרבה זמן מראש (אבל זה נכון באופן כללי לגבי רבנים)אז אל תתעצלו ותתחילו בערך 3 חודשים מראש. יש עמותה דומה לצוהר שגם עליה שמעתי רק טוב מחברים שהתחתנו עם רב משם (גם שם זה בהתנדבות). לגבי הטלפונים שלהם יש אותם במדריכי מתחתנים.

מזאלונה

New member
מקווה שזה יעזור....

אנחנו התחתנו בקיץ, בתקופת "בין המיצרים". זו תקופה שבעיקרון לאשכנזים אסור להתחתן בה, ואני אשכנזייה, אבל לספרדים מותר, וכיוון ולפי הרבנות הכלה לא נחשבת לגורם משמעותי במיוחד בחתונה, זה נקבע לפי הבעל, ולכן אשרו לנו להתחתן (כמובן אחרי שהם עשו לנו קצת פרצופים...) לגבי ספירת העומר, אני חושבת שכדאי לך להתייעץ עם רב ולשאול אותו... לגבי צוהר: הרב שלנו היה מצוהר והיה מצוין. הוא ניהל את טקס החתונה בדיוק כמו שביקשנו, ואני חושבת שהטקס שלנו שבר את שיא "החתונה הקצרה בכל הזמנים": 10 דקות! הטלפון של צוהר הוא 03-6969644, והכתובת היא רחוב יקנעם 5 בתל אביב. כדאי לפנות אליהם מוקדם, כי לוקח זמן עד שהם מוצאים לכם רב. אז שיהיה לכם המון מזל טוב ובהצלחה!!! ואגב, רעיון החתונה שלכם נשמע ממש מדליק...

יפעת 22 נישאה במדבר בחתונה

מדהימה. היא יצאה לירח דבש קצרצר ותחזור בימים הקרובים. אני מליצה לך לערוך חיפוש לפי השם ולשלוח לה מייל. בהצלחה.

למעלה