עזרה דחופה!

עזרה דחופה!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

קודם כל, אחלה משחק! אירובי מצוין!
עכשיו, יש לי בעיה באתר של IDDR. נרשמתי היום לאתר שלהם וקיבלתי מכתב במייל, כמו שאומרים שאקבל. פתחתי אותו והיה אמו להיות לי לינק המוביל למקום כלשהו באתר. במקום זה, היה לי קישור שעשיתי "העתק- הדבק" לתיבת הכתובות באינרנט (למעלה) וקיבלתי את האתר הבא: "דפנה" זה היה שם האתר והוא עסק ברואי- חשבון. מה לעשות?! נרשמתי כבר 2 וקיבלתי את אותו לינק!

-קישור לאתר שקיבלתי-../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

בכדי להשלים את תהליך הרישום, עליך לבקר בלינק הבא בתוך 24 שעות אחרת המערכת תמחוק את הנתונים ותאלץ להרשם שוב ,במידה והנך משתמש בשם בעברית אנא העתק את הלינק הבא לתוך שורת הכתובות בדפדפן ובסיום לחץ על Enter ,במידה והנך משתמש בשם באנגלית תוכל להפעיל את החשבון מכאן על ידי לחיצה על הלינק,הנהלת האתר מתנצלת על אי נוחות זמנית זו עד אשר הבעיה תיפתר.... www.iddr.co.il/modules.php?name=Your_Account&op=activate&username=mor_ravid&check_num=0379b589c2ee467bdd2ebc98a6ccae1e www.iddr.co.il/modules.php?name=Your_Account&op=activate&username=mor_ravid&check_num=0379b589c2ee467bdd2ebc98a6ccae1e

איך זה בעמוד הראשון? עוד פעם עזרה!

בבקשה... איך אני משנה שזה יהיה בעברית? תודה לעוזרים ולמנסים

Tamar from IDDR

New member
לעבור לעברית

options appereance options themes-> Hebrew by iddr.co.il פעמיים אנטר מתכון בדוק חחח

למעלה