עזרה דחופה

jisack

New member
עזרה דחופה../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif

אני וזוגתי יוצאים לנופש לכיוון ים המלך. האם יש לכם מסעדה טובה בדרך לארוחת צהריים לא יקרה מידי.

liti

New member
אם אפשר להיות קצת יותר ספציפי...

האם אתם מחפשים מסעדה באזור ים המלח או מסעדה בדרך בכללי? אם בדרך- אז זה מאוד תלוי מאיפה אתם מגיעים- ובאיזה מקום חשבתם לעצור בדרך, ואם אפשר גם לפרט מה אתם אוהבים יותר ומה אתם לא אוכלים בכלל, ותקציב כמובן.

jisack

New member
מכיוון צפון מתל אביב

דרך ערד הכוונה לארוחת ברנצ או צהריים קלה.\ אוהבים הכל,

jisack

New member
הכזבה

אני מבין שאף אחד מחברי הפורום המכובדים לא מכיר את הדרום כלומר מאשדוד דרומה. בקשתי עזרה במציאת מסעדה בר על אם הדרך בין תל אביב לים המלך עד כה לא קיבלתי תשובה,

גידי42

New member
מצטערים שהכזבנו- אבל ממש הרגזתה

וללה הבאתה לי את הסעיף, ביקשתה המלצות על מסעדות בין תל-אביב לים המלך (מלח בטח) יענו שטח שמתפרס על חצי מדינת ישראל, ליטי המפקדת (שאסור להתעלם ממנה) ניסתה למקד אותך קצת בשאלות טריויאליות כגון איזה סוג אובל ועוד פרטים קטנים אך חשובים שלא עניתה עליהם,וכל מה שאתה צריך לעשות זה לדפדף בכמה דפים של הפורום והיתה מוצא המלצות על מאות מסעדות מהצפון הרחוק ועד ז'אנם. כל סוגי האוכל,מחירים וכו'. מה רציתה שנעשה לך את העבודה קלה. מקוה שלאכול אתה יודע לבד. נ.ב. משהוא יכל לתת לי המלצה על מסעדה בין ראש הניקרה לאילת?

jisack

New member
גידי טוב שהרגזתי אותך

אם קראת את מה שכתבתי בתחילת הקישור לא היית מתנפח ככה . הסברתי טוב מאוד מאיזה כיוון אני בא ומה אני בדיוק מחפש . נ.ב ובטח אני מעונין לאכול לבד ולא עם טיפוס כמוך.

למעלה