עזרה דחופה!!

yoav91

New member
עזרה דחופה!!

גיליתי משהו,שמטריד אותי מאוד מאוד! אני לא בטוחה שהוא נכון ואני כל כך רוצה שהוא לא יהייה נכון, אבל כל האנשים ששאלתי אמרו שלי שזה נכון.. אני בדילמה קשה כי אם זה נכון זה אומר שאני אשנא את דאגי לעד..!!! יש תמונה(מצורפת) שבה דאגי עונד שרשרת שעליה יש צלב קרס!! (הסימן של הנאצים) בהתחלה כאשר חברה שלי הראתה לי את זה זה לא נראה כמו, אבלך כשמתקרבים זה נראה כמו צלב קרס... אם זה באמת צלב קרס, אז דאגי הוא,הוא אני לא,לא אוכל להמשיך לאהוב אותו כי הוא רצח או תמוך שרציחת הסבים שלי! ציתי לההראות לכם ושתגידו מה דתעכן, בבקשה גם אם אתן אוהבות את דאגי תמארו את האמת,אני לךא רוצה לחיות בשקר!! בשביל לראותא תזה טוב, יש לשמור את התמונה הנ"ל ולהתקרב אל השרשרת הרבה לא יותר מדי! תענו בכנות, לאב יואב (חרוז) נ.ב. תחשבו רגע, אולי בגלל זה הם לא באים להופעה בארץ!! :(

purple floyd

New member
אין מצב שזה צלב קרס.

לי זה נראה כמו מפתח סול... אבל מצד שני אני עיוורת X:

shani judd

New member
את בטוחה?XD

אולי תחשבי שוב?

purple floyd

New member
שני שתקי.

אני יכולה ללמד אותך מזה מפתח סול W$T@%^@^% תזהרי יש לי חברים משכונה ד'!#$!$@#!$ [וואי איזה פדיחות אם את גרה שם XDDDDDDDD]

shani judd

New member
חחחחחח הרגת אותי

לא, אני לא גרה שם חח..איזו שכונה מסכנה O: יש לך חברים מסכנים ונחותים - כמוך! |גבות|

purple floyd

New member
ממ מעניין אם ישראל גר שם XDD

אלאק כמוני, הנה אני שולחת עלייך את יוליה

rox love BSM

New member
XDDDDDDDזה נראה לי כמו שמש כזו

עקומה קצתXDDDDDDDD וחוץ מזה למה שמישהו ישים צלב קרס ויצטלם איתו בפומביXDDDD אני לא יודעת אם את יודעת אבל ניאו-נאציזם זה מנוגד לחוק,אז הם לא ישימו את זה בפומבי

sweet shir

New member
בדיוק חחחחחחחחח וזה גם לגמרי חוסר טאקט XD

כאילו "מממ מה ישמיד את הקריירה שלנו הכי מהר?!"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

rox love BSM

New member
+מה הקשר בגלל זה הם לא באים להופעה

בארץ???? זה כבר ממש ממש מעצבן! כאילו הם לא מופיעים ברומניה אז מה הם אנטי-רומנים? מה הקשר? ודי גם עם העצומות האלה כל שנייה~לא קשור אלייך~ ברשע שהם יודעיו על אפשרות לסיבוב אירופאי יהיה אפשר להתחיל לפעול,אבל עם אז אין על מה לדבר וגם על מה להפיץ את הפורום. וזהו! XDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif המשפט האחרון

חוק כתוב לא יצא ולא יאסרו אפחד אבל גם אני לא חושבת שיש למישהו אומץ לצאת איתו כי יכולים לעשות בו לינץ' XDD חוצמזה שצלב קרס הוא בקווים יותר ישרים, ובשרשרת הנ"ל הם יותר עגולים ומכונסים פנימה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אופס יצא ענק ../images/Emo67.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD אל תדאגי, יש שרשראות כאלה גם באילת

זה לא צלב קרס, זה סתם משהו עגול ושמשי כזה
מוכרים את זה בטיילת באילת אם באלך

shani judd

New member
אני עדיין בספק;;

אם ההודעה הזאת אמיתית.. כאילו, קצת הגיון >_> והנוסח חחח