עזרה דחופה

eranakuki

New member
עזרה דחופה

בוקר טוב לכולם , קצת רקע הילדה בת שנה ו10 חודשיים , הרופא שלנו מקס פוטרמן ממכבי המליץ כבר לפני שנה לנתח כל הזמן דחיתי את הקץ בתקווה שהחורף יעבור ועימו יעברו גם הדלקות אבל זה לא קרה , נקבע לנו ניתוח להיום ב0630 בבוקר באסותא היינו אמורים להיות בצום של 6 שעות כולל מים לגבי האוכל לא הייתה בעיה אבל הקטנה קמה בלילה בבכי ורצתה לשתות ולא הצליחה להירדם בשנית ללא מים ב0500 בבוקר נתתי לה מים וכאמור לא הייתי יכולה להתייצב לניתוח כי כבר לא היינו בצום של 6 שעות השאלה שלי היא כזו נקבע לי תור לניתוח באסותא ב0630 בבוקר אבל כשהתקשרתי בבוקר לבית חולים ממשיבון האנושי הבנתי שהם מתחילים לעבוד רק ב0800 בבוקר מה ההגיון? אני מאמינה שישנם פה אמהות שעברו מצב דומה לשלי מה עושים עם ילדים קטנים בני שנה + שלא מבינים את משמעות הצום ? איך להעביר את הצום של 6 שעות בהצלחה ? האם ניתן לנתח בבית חולים סורוקה לדוגמא באמצע הלילה? בקיצור מחפשת תשובות וכמה שיותר מהר , חייבת להכניס אותה לניתוח לפני שהמצב מחמיר עם האוזניים! אגב מישהו מכיר את הרופא מקס פוטרמן או יכול להמליץ לי על מישהו טוב מקופת חולים מכבי ? תודה ויום טוב

razgalili

New member
איזה ניתוח זה?

אם מדובר בניתוח לכפתורים הייתי ממליץ לך בחוזקה לנסות לשים את הילדה על דיאטה GFCFSF למשך שלושה ימים ולראות אם אחרי זה יש עדיין נוזלים באוזניים. אצל אחוז ניכר של הילדים מספיק להוריד מהדיאטה את שלושת האלרגנים האלה כדי לפתור לחלוטין את בעיות האוזניים. כדי להחזיק את הילדה בצום שש שעות ניתן לתת לה בערב מלטונין, זה ירדים אותה בחוזקה לשש שעות. זה בלי תופעות לוואי ולא יוצר בעיה עם שום צורת הרדמה אחרת. יש לידע את הרופא שאת עושה את זה למקרה שהוא לא מסכים. צוותים שונים עובדים בבית החולים בשעות שונות. קבלת קהל היא בשעות שונות משעות הניתוח. בעתיד את צריכה טלפון חרום לרופא המרדים של הילדה. אם מדובר במים בכמות קטנה יש מקרים שהמרדים יסכים להמשיך למרות ההפרה. תלוי בכמויות ובמרדים.

eranakuki

New member
תודה על העצה,

מדובר בניתוח כפתורים ולא בגלל נוזלים אלא בגלל אדמומויות ודלקות אוזניים שחוזרות כבר מעל לשנה היו אמורים לנתח אותה באסותא בב"ש אבל כמו שהסברתי הילדה שתתה מים וכפי שהבנתי הדבר מזיק להרדמה כללית במהלך הניתוח. יש לי תור לרופא אני התייעץ עימו בקשר למלטונין יכול להיות שזה הפתרון לבעיה שלנו מאוד קשה להסביר לילדה בת שנה ו-10 חודשיים שהיא לא יכולה לשתות מים ב0500 בבוקר ! תודה

razgalili

New member
ממליץ ממש בחוזקה לנסות דיאטה במקום

מכיר מספר אנשים שסבלו סיבוכים מכפתורים, אם אפשר לפתור את הבעיה עם דיאטה עדיף בהרבה.

למעלה