עזרה דחופה

ידיה

New member
עזרה דחופה

אני מאמינה כשנתיים וחצי ,בהתחלה היה נורא מלהיב הרגשתי שמצאתי אוצר והייתי נורא שמחה ,אופטימית נלהבת חקרתי המון קראתי ספרים והכתובים ומאוד הייתי תמימה ומאמינה מכל הלב אבל עכשיו אני נורא מרגישה חנוקה ,בודדה ומוזרה ,אני עדין לא הוטבלתי ואני לא יודעת עם הקהילה יודעת מזה אבל גם לא איכפת לה מזה נראה לי,ניסיתי ליצור קשר עם כמה מאמינים אבל הרגשתי שאני נורא מציקה להם עם הבעיות שלי ולכן ניסיתי להסתיר את הבעיות שלי ולהתנהג כאילו שהכל בסדר ממילא לא איכפת להם ,אני נורא כועסת על המאמינים הצעירים שבקהילה שלי כי רובם באים ממשפחות שני ההורים שלהם מאמינים ואני מרגישה לידם כמו עוף זר כאילו טמאה ,אני באה מבית דתי גדלתי על אלוהים אבל לא על ישוע אצלנו בבית הם אנטי ישוע במיוחד ההורים שלי הם מעדיפים להאמין בשדים מאשר בישוע ונורא קשה לי ואני מרגישה נורא חנוקה בבית,מצד אחד אני חייבת להקשיב להורים שלי כי הם נותנים לי קורת גג,אבל מצד שני אני כל כך מחוברת לאלוהים שאני לעולם לא אעזוב אותו ,ולכן אני נמצאת בשני עולמות אני חיה בהישרדות יום יום אין לי למי לספר אני שומרת הכל בלב ,הלב שלי מתחיל לדמם ואין לי כוחות יותר להילחם אני פשוט התייאשת אני מרגישה שלא משנה מה אני עושה תמיד נופלים עליי כל הצרות תמיד רע לי ,כל כך התרגלתי לסבל לכאב שאני לא יודעת לשמוח אין לי מושג מה זאת שמחה אמיתית

speaking

New member
שלום ידיה,

הנה מידע קצר שקשור לנושא: * האמונה היא המאפשרת לך לקבל את ישוע המשיח לחייך כאן ועכשיו, באמצעות תפילה. אלוהים יודע את אשר בליבך. יותר משהוא מעונין במילים שאתה מבטא בפיך, הוא מעונין בכוונת ליבך. להלן מוצעת דוגמה לתפילה: "אלוהי אברהם יצחק ויעקב, חטאתי לפניך ואני זקוק לסליחתך. אני מודה לך על שבאמצעות ישוע סיפקת את דם הכפרה המסיר את כל חטאיי. אני פותח לפניך את ‘דלת ליבי הנעולה‘ ומקבל את ישוע המשיח כאדוני ומושיעי. תודה לך שסלחת לי על חטאיי ועל שנתת לי חיי עולם. היכנס נא לחיי והנהג אותם. עשני נא איש כלבבך." האם תפילה זו מבטאת את כמיהת ליבך? אם כן – חזור עליה כעת, כאמירה אישית שלך. ישוע המשיח ייכנס לתוך חייך, כפי שהבטיח! הנה הלינק: http://www.yeshua.co.il/Lessons/Lesson.asp?LessonID=77 תוכלי כמובן לחזור על התפילה בלשון נקבה אם נוח לך או במילים את המידע המלא תוכלי ללמוד מהאתר ישועה אם תרצי לדעת עוד מידע אם התפילה עזרה לך אז אני מקווה שפנית לה' וביקשת ממנו שיעזור לך ושאכן הצלחת להגיע לאמונה אם זה מה שליבך חפץ בו. בהצלחה ידיה! אני מקווה שלא תדעי עוד עצב ושתוכלי להיות שמחה. אני מקווה שהצלחתי לעזור לך. האם המידע הזה עזר לך או שאולי לא?

ידיה

New member
עזרה

האם מישהו יודע אכן אוכל לשאול שאלות ,שבהן אוכל גם לקבל תשובות ,יש לי כל כך הרבה שאלות אבל אני מבינה שאין לאף אחד זמן לענות לי ,אני מקווה שאני לא קרציה מידי זה מחוסר ברירה כי אין מי שיבין אותי לכן רשמתי כאן שוב בתקווה שיעזרו לי ויתנו לי תשובות אבל טעיתי סליחה מראש על ההטרדה .

אל תלכי לשום מקום

הפורום הזה עזר לי מאוד והרבה היו לי הרבה שאלות ששאלתי כאן ותמיד קיבלתי תשובות מאנשים כאן יש אחד ליאון ויש אחד יעקב ישרת myshaperd ירושלמי the light ועוד שתמיד עוזרים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי ידיה ברוכה הבאה לפה../images/Emo201.gifסליחה שלא

בירכתי אותך עד כה
אבל אני רואה שכבר קיבלת מענה גם בשרשור השני.. זהו פורום שקט.. וזורם בקצב משלו
אנשים לא מבלים פה שעות אלא עוברים כל יום יומיים וסורקים פה ושם מה מתחדש..אז לאט לאט מקווה שתתרגלי לקצב..ואם יהיה לך משהו שבאמת דחוף את יכולה לשלוח לי מייל דרך הכרטיס שלי
תשאלי ונשתדל לענות יקרה..כל טוב

שומאן

New member
שלום ידיה!

אני יהודי משיחי - אמנם נולדתי למשפחה כזו...אבל בכיף אשמח לענות על שאלות. תשלחי לי מסר

1ysrat

New member
התבלבלתי רשמתי את התובה שרשור לא נכון

שאלתי מה הרצונות של אלוהים? לפני נכנס את ישוע לתמונה רצונו של אלוהים שנאהב אותו ואת המסובבים אותנו הרי הוא ברא את העולם והוא מאוד אוהב אותנו את הבראיה כולה בא נאה מה קרה ביהדות זה הפך דת מסורת בני אדם הרי הרבנים כל פעם מוצאים עוד פסקה דוגמא לא כתוב להתלבש כמו הדתים שהדתים מלבשים שום מקוםכל הלבוש זה מסורת בני אדם לאלוהים והלא צריך את זה רוצה רק לקבל אהבה כמו שהוא אוהב אותך לכן הוא נתן את העשרת הדיברות בהר סיני הבגלל זה הוא שלח את בנו ישוע שישוע מין החטאים ויכול להוליך לדרך הטובה דוגמא מרקוס ז נִקְהֲלוּ אֵלָיו הַפְּרוּשִׁים וְכַמָּה מִן הַסּוֹפְרִים אֲשֶׁר בָּאוּ מִירוּשָׁלַיִם. 2 כִּרְאוֹתָם שֶׁאֲחָדִים מִתַּלְמִידָיו אוֹכְלִים לֶחֶם בְּיָדַיִם טְמֵאוֹת (כְּלוֹמַר, בְּלֹא נְטִילַת יָדַיִם, 3 שֶׁכֵּן הַפְּרוּשִׁים וְכָל הַיְּהוּדִים מַחֲזִיקִים בְּמָסֹרֶת הַזְּקֵנִים וְאֵינָם אוֹכְלִים לְלֹא נְטִילַת יָדַיִם כַּהֲלָכָה, 4 וּבְשׁוּבָם מִן הַשּׁוּק אֵינָם אוֹכְלִים לְלֹא רְחִיצָה. וְעוֹד דְּבָרִים רַבִּים קִבְּלוּ לִשְׁמֹר, כְּגוֹן טְבִילַת כּוֹסוֹת וְכַדִּים וּכְלֵי נְחֹשֶׁת) 5 שָׁאֲלוּ אוֹתוֹ הַפְּרוּשִׁים וְהַסּוֹפְרִים: "מַדּוּעַ אֵין תַּלְמִידֶיךָ נוֹהֲגִים לְפִי מָסֹרֶת הַזְּקֵנִים אֶלָּא אוֹכְלִים אֶת הַלֶּחֶם בְּיָדַיִם טְמֵאוֹת?" 6 אָמַר לָהֶם: "הֵיטֵב נִבָּא יְשַׁעְיָהוּ עֲלֵיכֶם הַצְּבוּעִים, כַּכָּתוּב: 'הָעָם הַזֶּה בִּשְׂפָתָיו כִּבְּדוּנִי וְלִבּוֹ רִחַק מִמֶּנִּי 7 וַתְּהִי יִרְאָתָם אֹתִי מִצְוַת אֲנָשִׁים מְלֻמָּדָה'; 8 כִּי עוֹזְבִים אַתֶּם אֶת מִצְוַת אֱלֹהִים לְהַחֲזִיק בְּמָסֹרֶת בְּנֵי אָדָם." 9 עוֹד אָמַר לָהֶם: "יָפֶה, בִּטַּלְתֶּם אֶת מִצְוַת אֱלֹהִים כְּדֵי לִשְׁמֹר אֶת הַמָּסֹרֶת שֶׁלָּכֶם! 10 הֵן מֹשֶׁה אָמַר, 'כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ 'וּמְקַלֵּל אָבִיו וְאִמּוֹ מוֹת יוּמָת'; 11 וְאַתֶּם אוֹמְרִים, 'אִישׁ אִם יֹאמַר לְאָבִיו אוֹ לְאִמּוֹ: כָּל דָּבָר מִשֶּׁלִּי שֶׁאַתָּה יָכוֹל לֵהָנוֹת מִמֶּנּוּ - קָרְבָּן!' 12 הֲרֵי שֶׁאֵינְכֶם מַנִּיחִים לוֹ עוֹד לַעֲשׂוֹת מְאוּמָה לְמַעַן אָבִיו אוֹ אִמּוֹ, 13 וּמְפִירִים אַתֶּם אֶת דְּבַר אֱלֹהִים עַל־יְדֵי הַמָּסֹרֶת שֶׁלָּכֶם אֲשֶׁר מְסַרְתֶּם. וּדְבָרִים רַבִּים דּוֹמִים לָזֶה אַתֶּם עוֹשִׂים." 14 הוּא קָרָא אֶת הֶהָמוֹן שֵׁנִית וְאָמַר לָהֶם: "הַקְשִׁיבוּ אֵלַי כֻּלְּכֶם וְהָבִינוּ. 15 אֵין דָּבָר הַנִּמְצָא מִחוּץ לָאָדָם יָכוֹל לְטַמֵּא אוֹתוֹ בְּהִכָּנְסוֹ לְתוֹכוֹ, אֶלָּא הַדְּבָרִים הַיּוֹצְאִים מִתּוֹךְ הָאָדָם הֵם הַמְטַמְּאִים אֶת הָאָדָם." 17 כַּאֲשֶׁר בָּא הַבַּיְתָה מִן הֶהָמוֹן, שְׁאָלוּהוּ תַּלְמִידָיו עַל הַמָּשָׁל. 18 אָמַר לָהֶם: "גַּם אַתֶּם חַסְרֵי הֲבָנָה כָּל כָּךְ? הַאִם אֵינְכֶם מְבִינִים שֶׁכָּל הַנִּכְנָס לְתוֹךְ הָאָדָם מִן הַחוּץ אֵינוֹ יָכוֹל לְטַמֵּא אוֹתוֹ, 19 כִּי אֵינוֹ נִכְנָס אֶל לִבּוֹ אֶלָּא לְבִטְנוֹ וְיוֹצֵא אֶל הַמּוֹצָאוֹת?" - בְּכָךְ טִהֵר אֶת כָּל הַמַּאֲכָלִים. 20 הוֹסִיף וְאָמַר: "הַיּוֹצֵא מִן הָאָדָם - זֶה מְטַמֵּא אֶת הָאָדָם, 21 כִּי מִבִּפְנִים, מִלֵּב בְּנֵי הָאָדָם, יוֹצְאוֹת מַחֲשָ&#1473

ידיה

New member
תודה

מצטערת על חוסר הסבלנות שלי ,רק רציתי להגיד תודה על העזרה והדאגה ושאלוהים יברך אותכם בשם ישוע המשיח אמן.

speaking

New member
בבקשה ידיה,שמחתי לעזור

אני מקווה שהעידוד שלי החזיר אותך לאמונה וסייע לך. כולל ההסברים. אם תרצי לחזק את אמונתך תוכלי ללמוד את דברי הברית החדשה והתנ"ך לעומק ולבדוק בעצמך דרך כל מיני אתרים שיוכלו לסייע לך בנושא הזה למשל על הפרק ישעיהו נ"ג ועוד שקשורים לישוע. יש את אתר ישועה שתוכלי ללמוד ממנו דברים רבים. ועוד מקורות רבים.

למעלה