עזרה דחופה

אמירצוק

New member
עזרה דחופה

שלום לכולם אנחנו שוקלים התחלת טיפול ביורפואי, השאלה מנסיונכם/ן האם ביייחס של עלות תועלת , אין סכנה מתסוף של ויטמנים וחומרים אחרים , (אני מתכוון גם לפיקוח של תזונאית מומחית ולא באופן עצמאי כמובן) , סה"כ ממה שהבנתי מדובר בפרוטוקול די חדש של 15 שנה,, האם יש מספיק ניסיון מצטבר שלא ניצור חלילה וחס בעיות אחרות ,כמו כן האם הטיפול הינו שוטף , דהיינו הפסקת התוספים/דיאטה מביאה לנסיגה ולכן חייבים לקחת את התוספים לכל החיים? אשמח גם לשמוע אילו תוספים השפיעו על ילדכם יותר מכל בתודה מראש

ברוכים הבאים

היו כמה ניסיונות בזמן האחרון לעשות סקר נרחב כזה שאתם מנסים לעשות, אבל זה קשה. השאלה בניסוחה הנוכחי מצריכה תשובה ארוכה ומושקעת, ולהורים של ילדים אוטיסטיים בדרך כלל אין הרבה זמן... עדיף לשאול כאן שאלות ספציפיות יותר, ויש סיכוי רב יותר שתקבלו מענה מכמה אנשים. למשל "למי עזרה דייאטת SCD" , "מי ניסה פוספטידיל כולין ומה היו התוצאות", וכדומה. אז כמה תשובות חלקיות: יש ניסיון מצטבר רב מאוד, לא רק בארץ. כמו כל פרוטוקול אחר, גם כאן יש הרבה ניסוי וטעייה, כל הזמן מתקדמים ומשפרים ומוסיפים. יש סקר הורים במאמרי הפורום שיכול לתת לכם קצת מושג לגבי הסטטיסטיקה של הצלחת התערבויות. אני חושבת שניתן למצוא אותו גםבאתר של ה-ARI. מרבית ההתערבויות בטוחות מאוד ויש להן מעט תופעות לוואי אם בכלל. ברוב הגדול של המקרים אם ההתערבות לא עוזרת או מזיקה, פשוט מפסיקים אותה והמצב חוזר לקדמותו. כמה מההתערבויות בסיסיות מאוד , ומשלימות חוסרים שאינם ייחודיים לאוטיסטיים. אחרות יותר ספציפיות לאוטיזם ולילד שלכם. יש ילדים שהפסיקו את הדייאטה והתוספים כעבור זמן בלי שהייתה לכך השפעה, יש כאלה שצריכים להמשיך לפחות בחלק מההתערבויות, אחרת יש נסיגה. לפעמים רק כשמפסיקים מבינים מהנסיגה שההתערבויות עזרו. אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר בסקייפ, tamigalili ו-razgalili2. הטלפון שלנו לא משהו כרגע, אבל הנה גם הוא: 201-357-8940, אמריקה. הכי טוב בשבתות וימי ראשון בשעות הערב לפי שעון ישראל, ביתר השבוע השכם בבוקר. אם אתם רוצים שאני אשתתף בשיחה חכו כמה ימים, אני עם תינוק חולה כרגע
. ההחלטה לעבוד מהרגע הראשון עם מלווה מקצועי היא החלטה נבונה מאוד. בהצלחה!

למעלה