עזרה דחופה

רמי אב

New member
עזרה דחופה

אני בעבר רבתי עם עבריינים דרך האינטרנט, והם מכירים אותי אבל אני לא מכיר את הפרטים האישיים שלהם.
והם עושים לי מידי פעם, וגם כיום, נזקים, בבית מתי שאני לא בבית או מתי שאני נרדם וחשוב לי להגיד להם שאני רוצה להפסיק את המלחמה הזאת.
האם אתם מכירים רב שיכול לעזור לי עם זה ?
זה התחיל בשנת 2004 למניינם, אני נכנסתי לאתר האינטרנט של תפוז אנשים,בצאט,שנקרא בשם בלוג TV הרגיל,כיום הצאט הרגיל הזה לא פועל, והיה שם מישהו שהכיר אותי, אבל אני לא הכרתי אותו בחזרה, היה למישהו הזה שעושה לי רע בצאט, כינוי של "שדרן מזרחית המלך", אני לא ידעתי שזה אדם מסוכן, וזה הגיע למצב שכיום אני רוצה להפסיק את המלחמה הזאת, אני לא יודע איך למצוא את האדם הזה , כדי להגיד לו שאני באמת רוצה להפסיק את המלחמה הזאת.
חשוב לי ציין שכיום בינתים מקבל בתור נזקק כסף מביטוח לאומי.
וכיום אני כבר לא יכול לסבול את זה, וחשוב לי בצורה שטובה לשני הצדדים, לגמור את הריב הזה.

אני אשמח לקבל ממכם על זה עזרה.

אופירA

New member
מנהל
איך רב יכול לעזור?

אתה גר לבד בבית?
איך הם נכנסים כשאתה נרדם וכשאתה לא בבית?
איך אתה יודע מי נכנס ומי גרם נזק?

רמי אב

New member
לא, אבל יש מקרים שבהם אין אף אחד בבית.

אני לא מכיר אותם, אולי יש רבנים שהם מכירים אותם, ואני אוכל בפגישה להפסיק את המלחמה הזאת.
הם מאוד חכמים, מבחינת לעשות את הנזק בצורה נכונה

אופירA

New member
מנהל
שוב, איך הם נכנסים לביתך? איזה נזק הם גרמו?

אם אינך מכיר את האנשים שרבת איתם באינטרנט, איך אתה יודע שהם אלו שנכנסים לביתך וגורמים נזק?

רמי אב

New member
תגובה

אולי יש כבודי רבנים שהם מכירים אותם, ואני אוכל בפגישה להפסיק את המלחמה הזאת.
נראה לי שמי שעושה לי רע שייך לפשע המאורגן , ושיש עבריינים,שמ הקדוש ברוך הוא, בצורה מסויימת הם פוחדים.והם מידי פעם מבקשים עזרה רוחנית חיים מכבודי הרבנים.אז בצורה כזאת כבודי הרבנים יכולים לשאול דרכם, ולנסות להגיע אל מי שעושה לי נזק, כדי להפסיק את המלחמה הזאת.
אני לא מופתע שעם הטכנלוגיה המתקדמת של היום למשל דרך לווינים של ריגול,, אפשר לדעת גם מה האדם עושה בתוך הבית, ולפי תנאי רפואה מסויימים במכשיר מיוחד גם מתי האדם נרדם.וגם להרגיש שהוא נרדם לפי הנחירות.
אם עד עכשיו המלחמה הזאת נמשכת, זה מראה שהם כועסים עליי מאוד, אבל הם פוחדים שאולי אם אני אזהה אותם שאני אתלונן עליהם במשטרה, אבל חשוב לי לגמור את הנושא הזה בצורה טובה לשני הצדדים, שמישהו אחר יארגן פגישה ביני לביניהם, כדי להוכיח להם עד כמה שאפשר שאני רוצה להפסיק את המלחמה הזאת.
מבחינתי, נזקים שקוראים הרבה שנים, זה כבר מלחמה, ולא נקמה.
הם לפעמים בשעת לילה מאוחרת עד עכשיו, עושים רעש של כלי נשק, ואני יודע מנסיון מתי זה נפץ ומתי זה אקדח.
אז בזה לפעמים מתי שהרעש חזק מידי, ומפחיד אותי, ומונע ממני לישון כראוי, אז אני מתקשר 100 למשטרת ישראל, שיחפשו אותם, אבל רק בתור מי שעושה רעש, כדי לא להגדיל עוד יותר את הריב.
אבל הם חכמים הם יודעים גם איך נראה רכב משטרה שלא נראה רכב משטרה, ואז הם בורחים משם מבלי שהשוטרים תופסים אותם, כי כמה ימים אחרי זה, חוזרים אצלי בבית הנזקים.אבל לפחות המשטרה עוזרת לי לישון יותר בקלות בלילה.
יש לאנשים האלה צורת פעולה מיוחדת, יש לי בבית מסך טלוויזיה, שלא תמיד אני מפעיל אותו, ולא תמיד אני מנקה אותו, וכל פעם לפני שהם עושים אצלי נזקים, הם עושים סימון באבק שבמסך הטלוויזיה, וכסף שהרבה זמן היה אצלי גלוי, לא נהרס ולא נגנב, אני ספרתי ובדקתי. אז אני בטוח בוודאות שהנזקים זה לא מאנשים אחרים שעושים אצלי בבית נזק רק כדי לחפש כסף, אלא זה אותו אדם עם עבריינים מהאינטרנט שאני לא מכיר אותם אבל הם עם הטכנולוגיה המתקדמת של היום, מכירים עוד מאוד טוב, ומידי פעם כחלק מהמלחמה הזאת שהם רוצים אותה, אבל אני לא רוצה אותה, הם עושים לי מידי פעם נזקים, שאני יושן או שמבחינת אנשים, שהדירה אצלי ריקה מאנשים. הם עושים לי כל מיני נזקים והרבה נזקים, שאני יושן הם נותנים לי מכות חזקות אבל שלא מעירות אותי, כי שאני קם, אני מרגיש כאבים שקודם אני לא הרגשתי, בלי סימנים חיצוניים של פגיעה,הם נתנו לי מכה קרוב ללב וקרוב לצלעות, והם עושים לי נזקים בתוך המכשירים החשמלי,כמו קומקום חשמלי,פלטה,מיקרוגל, מסך מחשב,מחשב והם עושים לי שריטות למשל בברז,הם עושים לי קרעים בבגדים, ופורמים לי את מה שנתפר,הם לפעים פורצים אל המחשב שלי, מאיטים בו את מהירות הגלישה, משנים בו דברים.סוגרים בדירה אצלי לפעמים את החשמל והמים. אני מרגיש שזה רק בדירה שלי ההפסקות חשמל האלו, אפילו לא בחדר המדרגות, זאת הפסקות חשמל של דקה בלבד, וזה רק באזור החשמל של החדר שלי, ולא בחדרים אחרים בדירה שלי, הם גם עשו לי נזק בתריס, ובדלתות של הבית כולל של הכניסה.והם גם לפעמים מקלפים את השכבה של הקיר שבחדר שלי,
והקדוש ברוך הוא, הוא עד שזה נכון.
אז אני אשמח אם יש כבודי רבנים שיכולים בצורה ישירה או עקיפה, לפגוש אותם בשביל להפסיק את המלחמה הזאת.בצורה טוב לשני הצדדים, גם אני וגם הם.

אופירA

New member
מנהל
אתה צריך להבין

שאם אין סימני פריצה לבית שלך, ואם לא גונבים לך כסף, ואם אתה לא מתעורר מהמכות החזקות שאתה מקבל - אין מצב שנכנסו אנשים לבית שלך.
וגם אם היה מצב כזה, הרי אינך יכול לחפש את הרבנים שאליהם נשמעים אנשים שאתה לא מכיר ולא ראית מעולם. אם אינך מכיר אותך, אינך יודע אם הם מבקשים עזרה רוחנית מרבנים. וגם אם היית יודע זאת, הרי אינך מכיר גם את הרבנים שלהם הם נשמעים...

הקב"ה יודע בדיוק נמרץ מה עובר עליך.
אני מציעה לך שתעזור לעצמך, כדי לעשות את רצונו של הקב"ה.

נגד רעש אין מה לעשות. אנשים חיים עם רעשים שונים שנשמעים באמצע הלילה, וזה לא נזק. מה שלא ראית בעיניך מתפוצץ או יורה - לא מסוכן ואינו נזק עבורך.
אפשר ללכת לישון עם אטמי אזניים, ולהשיג שינה שלווה.
את האבק מהמסך רצוי שתנקה בקביעות, וכך לא ייעשו בו סימנים.
מכאבים לא חזקים במיוחד גם באיזור הלב והצלעות - כדאי לך להתעלם. כאבים חזקים במיוחד שקשה לעמוד בהם - כדאי לשאול את רופא המשפחה מה זה יכול להיות.
נזקים במכשירים חשמליים קורים כל הזמן לכל האנשים, כך שגם אם אצלך הם נגרמים כתוצאה מהתנהגות של מישהו - תשלים עם זה כמו שכל האנשים חיים עם זה. מתקנים או קונים חדש. וכמובן שיש להקפיד להפעיל את המכשירים לפי ההוראות.
גם שריטות בברזים מתרחשות בכל בית, וגם קרעים בבגדים מתרחשים לכל אדם, ואפילו תפרים שנפרמו שוב. כך שבהחלט אפשר לחיות עם זה ולא להחשיב את זה כנזק. מתקנים, תופרים מחדש חזק ומסתדרים עם זה כמו שכל אחד מסתדר.
את המחשב צריך לתחזק בקביעות, למחוק קוקיס באינטרנט, לעשות ריסטרט כשצריך, ואפילו אחת לכמה חודשים או שנים, כשצריך, להתקין את כל התוכנות מחדש. אם אתה לא שולט ביישומי המחשב היטב, כדאי פעם להזמין טכנאי שיעשה סדר במחשב. כל אחד צריך לעשות את זה מדי פעם, או לקנות כל כמה שנים מחשב חדש. לא צריך להתרגש מהנזק הזה.
יתכן שכדאי להביא חשמלאי לבדוק את החדר שלך, או לראות אם המנורה מחוזקת לבסיס ואין שם מגע רופף שיכול להביא לניתוקי חשמל. גם תריסים ודלתות הנזקים בהם טריוויאליים, ויש לתקן מה שצריך לתקן ולא להתרגש. וגם בקיר אל תתרגש מהנזק. אם צריך לעשות פעם טיח וצבע אפשר לעשות תיקון מקומי, לא צריך להזמין צבע מקצועי.

כך שאין צורך ברבנים, וגם אם היה צורך, אינך יודע מי גורם את הנזק. אז כיוון שהנזקים לא חריגים אלא שגרתיים, כדאי שלא תחשיב אותם כנזקים, שלא תראה את הדברים כמלחמה נגדך, וככל שתתעלם מהמלחמה כך תצליח להרגיע אותה. אנשים לא נלחמים באדם שלא מתייחס למלחמה שלהם אלא מתעלם ממנה. תפסיק להתייחס, ובמשך הזמן הם יפסיקו, והכל יבוא על מכונו בשלום.

רמי אב

New member
את מרגיזה אותי בזה שאת

לא מנסה לברר את כל האמת, ורק לחפש להאשים אותי.
אני בטוח שבמקרה כזה כבודי רבנים יכולים לעזור לי.

רמי אב

New member
וכן,

אני מאמין שמי שמומחה לפריצה יכול לפרוץ בלי להשאיר סימני פריצה.
אין דבר כזה סימונים עבים באבק שבאים מעצמם.
הרעשים בלילה זה מהם, כי אני יודע להבדיל מצויין בין קול של נפץ לבין קול של כדור של אקדח. וזה ממש לא במקרה הרעש הזה.

רמי אב

New member
אני הזמנתי חשמלאי והוא אמר שהמנורת

חשמל תקינה,אני הזמנתי טכנאי מחשב, והוא אמר שהמחשב תקין.
אז זה רק הם, ואני בטוח שיש כבודי רבנים שיוכלו לעזור לי עם זה.
אני תפרתי בחזרה את מה שנפרם, ותוך יום זה שוב נפרם.
אם את לא יכולה לעזור לי לפחות אל תרגיזי אותי.

רמי אב

New member
ואני מאמין שלפעמים הם גם עושים עליי כשפים

שתורמים אצלי לנזקים.
אין לי כלום נגדך, אבל קשה לי במצב שלי, זה כעס טבעי.

asaf2000

New member
תגובה

אם אתה לא מכיר את האנשים שמציקים לך אין לך גם דרך להגיע לרבנים שלהם, אם בכלל יש להם רבנים.
במקרה שנעברה עבירה פלילית נגדך יש לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה, רק כך יש לך סיכוי לאתר את מי שהזיק לך.

רמי אב

New member
אני מאמין שעם החוכמה שלהם הם שייכים

לפשע המאורגן, ויש עבריינים מהפשע המאורגן שהם מאמינים שמה שהם עושים זה מותר, והם מעדיפים ליתר בטחון גם ללכת לכבודי רבנים שיברכו אותם. אז יש מצב שבצורה כל שהיא שכבודי הרבנים יוכלו למצוא אותם למען הסבר נכון, והפסקת המלחמה הזאת.בצורה הכי טובה.
אני גם שמתי לב שבכל שנות הנזק שהם עשו אצלי, אף דבר של קדושה או קרבה לקדושה, לא ניזוק, לא כיפה,לא טלית,לא תפילין,לא ספר תנ"ך,לא סידור תפילה, לא ספר הלכה.

רמי אב

New member
בקשר לשריטות בברז

אצלנו בבית שומרים שהברזים לא ישרטו, מנגבים מהם ליכלוך במטלית רכה.
אז אם יש שריטות זה הם שעשו את זה.

רמי אב

New member
ולי זה מאוד מפריע שהם ממשיכים לעשות לי רע

אפילו שאני מנסה להתעלם מזה, הרבה שנים.

למעלה