עזרה דחופה!

עזרה דחופה!

(רק נציין בעצבים שכבר כתבתי את ההודעה אבל היא נעלמה בדרך לא דרך) שיחקתי בCM2 97\98 שלי וקליק לא מדוייק תוך כדי שיחת טלפון גרם לי לאבד את הכוכב הגדול שלי בפורט וייל (איאן ארמסטרונג, שחקן מומלץ ביותר) ליריבה הגדולה האדרספילד. ניסיון טיפשי ונואש להחזיר את המצב אחורה עם הסייב גיים אדיטור (CMX) החריב לי את המשחק. אין מה לעשות, אני טכנופוב שלעולם לא צריך להתעסק עם דברים מתוחכמים מדי. בקיצור, המצב הוא כזה, המשחק נתקע כשמנסים להגיע לסגל השחקנים שלי. כשמעלים את האדיטור ומנסים להכנס חזרה לפורט וייל מופיע ההודעה "index out of bounce". לוחצים אוקי, נכנסים למסך של הקבוצה ושם כל הפרטים מחוקים והקבוצה ריקה משחקנים. חשוב לציין שאם מחפשים לפי שחקנים ולא לפי קבוצה, כל השחקנים במקומם. האם דפקתי לעצמי את אחד המשחקים הטובים ביותר שלי? (חצי גמר הגביע האנגלי, מקום בגביע המחזיקות מהליגה השלישית..) גאוני אדיטורים למיניהם, הצילו את קבוצתי! כל מחוז סטוק והסביבה בטירוף חושים. תודה מראש, יוב.

tomash11

New member
אין לי פתרון אבל...

אני חושב שכדאי לא להקשר יותר מדי למשחק מסוים... זה קרה לי עם כמה משחקים, חלק נדפקו עם באג בכל מיני סוגים, ונאלצתי "לחתוך" ולהתחיל משחק אחר...ולפעמים זה סתם משחק שכבר נמאס לי ממנו ותפס איזה ג´יגה על ההארדדיסק...ולמרות שחראם לי על העבודה שהשקעתי...אז מחקתי. כואב כואב, אבל לפעמים צריך להתחיל משחק אחר... מקרה אגב בעייתי ומרגיז שקרה לי, זה שלקחתי את ריאל מדריד, ולמנג´ר היה באג, שהיה לריאל ברזרבות שחקן ברזילאי צעיר, שהופיע כאילו הוא משחק בריאל, למרות שלפי הפרטים הוא משחק בקבוצה בברזיל בכלל, ובקבוצה הברזילאית הוא גם הופיע! וכאילו שיחק בשתי ליגות בשני מקומות במקביל... הקטע הוא שאי אפשר לעשות עם השחקן הזה כלום (כי הוא לא שחקן שלך, אלא של הברזילאית...), וכל עוד זה באמצע העונה, אז אפשר להתעלם מהבאג... אלא מה?... עשיתי סייב, בערך יום לפני שקובעים לכולם בתחילת עונה את המספרים...ומה אני מגלה?...שאי אפשר לקבוע לו מספר!!!! כי הוא לא שחקן שלך...אבל בלי לתת לו מספר, המחשב לא מוכן להמשיך הלאה...בקיצור...אתה תקוע בין חובה לתת לו מספר ובין עובדה שאי אפשר לתת לו מספר...מכה. בסוף התחלתי משחק חדש...כאב לי הלב כי החלום שלי במשחק ההוא היה לאמן את ריאל...ולקח לי איזה 10 שנים עד שתפסתי את הג´וב שם...(וזה מעניין לאמן קבוצה רק במצב נתון ולאו דוקא בתחילת משחק). אנשים- תנו לו עיצה איך לפתור את הבעיה ואם לא תצליח אחי...לא נורא, תתחיל משהו חדש, תאמין לי שתשקע בו מהר מאד:)

קיר קמט

New member
לי היה פעם בעיה מעניינת דומה כזאת.

הייתי עם פולין באיזה מנג´ר , לא זוכר איזה, והיו לי נורא מעט שחקנים.... הייתי גם עם הU-21 כמובן..... ויום אחד צריך לקבוע סגל למשחק , ומה אני מגלה ? שבכל המנג´ר, בכווווולו , אין מספיק שחקנים בשביל הU-21.... ואהבתי את הסייב הזה.... הגעתי לגמר המונדיאל עם פולין.... אני כבר לא זוכר אם ניצחתי בו אבל הגעתי אליו... והייתי עם ריבר פלייט נדמה לי גם שם הצלחתי.... זה היה ממש עצוב.

למעלה