עזרה דחופה !!!

nirdhan

New member
עזרה דחופה !!!

שלום יש לי ילד בן 7.5 כיתה ב שסובל מהפרעות קשב וריכוז ADHD . מכל המשתמע מכך. רמת ריכוז ירודה ,ובעיות זיכרון ובלבול. שלחו אותנו לאיבחון פסכודדקטי+ טיפול פסיכולגי. כניראה שכיוון הרפואה המודרנית היא אל הרטלין ודומהם. קראתי על הרטלין וההשפעות שלו ואני ממש לא בעניין מה עוד שהילד בקושי אוכל רזה מאוד אבל אוכל בריא ירקות ולחם מלא אוהב גבינות . אשמח לשמוע המלצות מחוויה אישית וניסיון שלכם ( יודע שאין תרופת קסם) לגבי אופציות אלטרנטביות. כרי ויטמנים תוספי מזון למינהם? סוגי בדיקות שרצוי לעשות לילד לאיבחון טוב יותר ? או כל פיתרון שיכול להניב שינוי .אני ביאוש טוטאלי

תודה מראש לכל המשיבים

zivadina

New member
קודם כל להתמקד בטובת הילד ולא בדעות הקדומות

רובנו כאן נכווינו מן הטיפולים האלטרנטיביים וכיום מפיקים תוצאות מן הגישה הקונבנציונלית שמצאה במחקרים שהכי עוזר טיפול רב מערכתי:
א. הדרכת הורים
ב. טיפול תרופתי
ג. טיפול התנהגותי
ד. טיפולים רגשיים ולימודיים לפי הצורך

שני הראשונים הם החשובים ביותר ויש לגביהם ידע ממחקרים ולא מסיפורי ״קסם״.
הורים רבים שפונים כלאחר יאוש לטיפולים הקונבנציונליים ורואים את השינוי לטובה, מבכים את השנים המבוזבזות שהלכו אחרי צו ליבם ונתנו לילדיהם להתבוסס בחויות כואבות שהניבו להם דימוי עצמי נמוך ותסכולים רבים. אלה משאות שמכבידים מאוד על הילדים הנהדרים שלנו.

nirdhan

New member
תגובה

תודה על התגובה המהירה .אנחנו פשוט מאבדים שליטה על הילד וחייבים להתחיל טיפול עם הילד .הילד נימצא ברכיבה טיפולית עבר כבר 10 שיעורים ואין שינוי משמעותי.בנוסף בנושא דיעות קדומות אשמח לתגובתך על הסרטון הבא
[URL]https://www.youtube.com/user/BEYONDunited[/URL]

zivadina

New member
הפורום דוגל בטיפול תרופתי והתנהגותי קונבציונליים

אנחנו חושבים שהטיפול התרופתי וההתנהגותי, אשר נמצאו במחקרים כמועילים ביותר, הם גם אלה שעזרו לנו הכי הרבה.
רכיבה טיפולית היא טיפול בתופעות לוואי של הפרעת קשב ולא בליבת הפרעת הקשב.

במידה שאתה מעוניין להתנסות בטיפולים אלטרנטיביים שאין להם ביסוס מחקרי ומתפרסמים לפי אמונתם או צרכיהם הכלכליים של מטפלים שונים, זאת זכותך.

אנחנו נכווינו כבר די והותר וכעת דוגלים ברפואה הקונבציונלית, זאת שלא חוששת לפרסם את חסרונותיה בצד יתרונותיה. וכמובן, מתוך ההיצע הקונבציונלי, אנחנו נוהגים לבחור בטיפולים שמתאימים לסדר היום האישי והמשפחתי שלנו.

למעלה