אולי אתה מתכוונת למטפלת שתחליף את זו שנסעה.או שאתה מחפש עובדת סויציאלית שתמצא לה אחת כזו?עובדת סוציאלית עבור אמי, אשה סיעודית, למשך חודש פלוס. הקבועה חזרה לפיליפינים לביקור מולדת אחרי 3 שנים שלא הייתה שם.
תודה, אבל אני צריך מישהי ממרכז הארץ. היא צריכה לרחוץ את אמא שלי פעמיים בשבוע. באחת הפעמים גם לבשל ובשנייה לנקות. אנחנו קשורים לחברת עמל, אבל אבא שלי רשום כעובד עד שהקבועה תחזור.אולי אתה מתכוונת למטפלת שתחליף את זו שנסעה.או שאתה מחפש עובדת סויציאלית שתמצא לה אחת כזו?
צר לי דורי לא בדיוק הבנתי.לי יש לקוח כזה.ועוד מעט המטפלת הקבועה שלו גם נוסעת לביקור בפיליפינים אבל היא דאגה למישהי שתחליף אותה.
יכול להיות שיש בין העובדים הזרים מן סידור כזה שהם עוזרים אחד לשני.
דורי,לא התכוונתי שתבוא מישהי מהצפון.התכוונתי שתבקש מהעובדת הקבועה אם היא מכירה מישהי שתוכל להחליף אותה.אתה לדעתי יכול גם לפנות לחברה שמספקת לכם את השרות.תודה, אבל אני צריך מישהי ממרכז הארץ. היא צריכה לרחוץ את אמא שלי פעמיים בשבוע. באחת הפעמים גם לבשל ובשנייה לנקות. אנחנו קשורים לחברת עמל, אבל אבא שלי רשום כעובד עד שהקבועה תחזור.
דיברנו עם העובדת הקבועה לפני הנסיעה והיא ניסתה לסדר לנו מישהי מהמכרות שלה- אבל זה לא הסתדר. פנינו לחברה והמנהלת הסבירה שחסרות להם עובדות "לא ישראליות". יש לנו נסיון רע עם המקומיות- והן רעות מאוד. הטובות היו פיליפיניות והייתה גם מישהי רומניה.דורי,לא התכוונתי שתבוא מישהי מהצפון.התכוונתי שתבקש מהעובדת הקבועה אם היא מכירה מישהי שתוכל להחליף אותה.אתה לדעתי יכול גם לפנות לחברה שמספקת לכם את השרות.
איזה יופי.מאד שמחה בשבילך.אתה יודע דורי אנשים מאד פוחדים להכניס את ההורים שלהם לבית אבות.אני לא מבינה למה.ההורים שלי ז"ל גם בהתחלה היו עם מטפלת בבית. אח"כ אבא שלי נכנס,אמא נשארה בבית אחרי שהוא נפטר גם היא נכנסה והיתה מאד,מאד מאושרת.שם קיבלה חדר די גדול.ומה שעשינו כדי להמשיך לתת לה הרגשה ביתית,פשוט העתקנו את כל הבית שלהם אל החדר שלה.תמונות,מדפים,ספרים ועוד.כאילו כלל לא עזבה את ביתה.מצאתי עובדת זמנית.
כמה תובנות ממני למה לדעתי כדאי בית אבות על טיפול בבית.עד כמה טוב שהוא יהיה.איזה יופי.מאד שמחה בשבילך.אתה יודע דורי אנשים מאד פוחדים להכניס את ההורים שלהם לבית אבות.אני לא מבינה למה.ההורים שלי ז"ל גם בהתחלה היו עם מטפלת בבית. אח"כ אבא שלי נכנס,אמא נשארה בבית אחרי שהוא נפטר גם היא נכנסה והיתה מאד,מאד מאושרת.שם קיבלה חדר די גדול.ומה שעשינו כדי להמשיך לתת לה הרגשה ביתית,פשוט העתקנו את כל הבית שלהם אל החדר שלה.תמונות,מדפים,ספרים ועוד.כאילו כלל לא עזבה את ביתה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.