*עזרה דחופה*

עוד 1ת

New member
*עזרה דחופה*

סומס לי סמס מוזר,עם כל מני....אותיות/מילים קצרצרות ולא מובנות.כנראה אחת מחברותי שמנסה להתעלל בבורותי<איני מבינה בתווים>,והחליטה לשלוח לי תווים שלדעתי,לא חוקיים:)...אשמח אם משהוא מכם מלבד קריאת/תרגום מקצב התווים גם יחוקק לי אותם. הנה הם: דו מי מי מי פה מי רה דו. דו דו מי מי מי מי פה מי רה דו. פה דו. מי פה מי רה רה. יאללה...תוכיחו את כישורכם.כדי שאוכל להוכיח לחברתי שאין לה חברה לוזרית:).תודה מראש למתרגמים ולמחוקקים:)

עוד 1ת

New member
מה הצחוק?

עלי?או על התוים?.אם עלי,לויפה.אם על התוים,כאלו יצאתי פסטוק?חברתי סתם שירבטה.ואני לקחתי תדברים ברמת הרצינות?יאוו,לונעים.היא תקבל מני.

מתנדב

New member
חלילה לא עלייך כלל

אלא על חברתך המשועממת ששלחה לך את התוים תמסרי לה שאני מאמץ את הרעיון שלה והולך לעשות את זה בתור שאלה בפורום בטריויה...

עוד 1ת

New member
אבל איך תהולך לאמץ רעיון

שאינך יודע מפרושו?למה אתם מצטרפים ללהקתה של חברתי?לא מתרגמים לי.לא פיאר,אתם אמורים להיות בעדי!ולא לתת יד להתעללות שכזו.

מתנדב

New member
כשמתחילים ללמוד נגינה....

זה התוים שמלמדים, וכמובן שזה התוים לאורגן...

עוד 1ת

New member
זה הבנתי ב"ה.

אך מסתתרת כאן מנגינה כלשהי,שאני אמורה לפתור אותה.תנסו לשיר לי תתוים.אל תבישו!אפחד לושומע,רק אני:)

כל הסלנג הזה נותן הרגשה לא אמינה

ולכן מובן מה הצחוק, אני אישית לא מאמין שזה קרה באמת , אבל הבדיחה חמודה...

עוד 1ת

New member
חה חה.....

זה שאתה לא מאמין,זו גם בדיחה...הצחוק הוא בריא... תודה שיש לי תזכות לשמייח יהודים.עוד מצווה 1ת בחודש אלול:)

מצטער

לא מבין בתווים ולא מבין בSMSים...אבל זה נראה חביב...

עוד 1ת

New member
איך אתה יודע שזה חביב?

גם היא טענה שזה אמור להיות משו חביב.יתכן שרמת חביבותו לפדח אותי בשידור?

עוד 1ת

New member
למרות הדפקת שלי....צלחתי!יש!!!!

הנה התרגום: מוצא"ש..... לא הולכים לישון עד אור הבוקר... אבל למה שלחה לי?ואיך אתם לא ידעתם לשיר לי???ירחם ד'... טוב,שיהיה...פעם הבאה אל תאכזבו שוב...תודה למתאמצים לעזור.. להת' עד האתגר והשגעון הבא:)בי בי...

למעלה