עזרה דחופה

aviv rokach

New member
עזרה דחופה

אני מרגיש שהחיים שלי בזבל... ההורים שלי על סף גירושים ואני כל היום בוכה... מה אני אמור לעשות? אני לא באמת רוצה שהם יתגרשו כי זה חיים יותר קשים... בא לי למות

עינת

New member
דבר ראשון אביב

תבכה זה בסדר אף אחד לא מבקש ממך להיות גיבור גדול. אחר כך תנסה להבין שההחלטה לחיות יחד או להתגרש נמצאת בידיים שלהם ואם הם החליטו כך אולי זו הדרך הנכונה עבורם. אמרת חיים יותר קשים ? לא בהכרח לפעמים החיים הופכים יותר טובים ,בפרט כשלבני הזוג (ההורים) רע ביחד. אסוף את עצמך אביב, הבט סביבך בודאי יש הרבה ילדים להורים גרושים, הם נראים לך מסכנים או משהו? ככה בסוד אני יכולה לגלות לך ש...יש הרבה יתרונות בלהיות ילד להורים גרושים , בטח שיש חסרונות כמו בכל דבר ... החיים יפים אביב גם אם ההורים בוחרים להתגרש ותזכור דבר אחד הם מתגרשים אחד מהשני - הם לא מתגרשים ממך! ואנחנו? אנחנו כאן תמיד לתת
כשצריך

s h i r k u s h

New member
../images/Emo45.gif

אביב, מניסיון של 20 שנה אני יכולה לומר לך שלפעמים הפתרון של גירושים עדיף מאשר להישאר ביחד ולריב כל הזמן. התקשורת היחידה של ההורים שלי זה צעקות וויכוחים

Honey Bunny

New member
זה בעייתי

גם לי לפעמים נראה שהורים שמחליטים להתגרש זה פתרון הכי טוב לסכסוך כי גם אצלי ההורים היו צריכים להתגרש עוד לפני שנולדתי ומאז שאני זוכרת את עצמי הם ישנים במיטות נפרדות, אבל לפני כמה זמן כשראיתי מקרה של זוג יחסית צעיר עם ילדים שמתגרש הבנתי שהרבה זוגות מתגרשים באמת בשביל כלום, כי הרוב זה בעיות של חוסר תקשורת נגרר וכו' אז נכון, אם אין להם ראש לפתור את זה עדיף גירושים מאשר לריב ולהשתמש בילדים בתור נשק..והילדים צריכים לקבל את זה ולראות את הצד החיובי פשוט לאנשים <כמונו> שהנישואים של ההורים שלהם הם באמת טעות, נראה לפעמים שילדים לא צריכים להתרגש מזה וש"הלוואי עלינו", אבל מסתבר שזה לא תמיד ככה, כי לפעמים באמת קשה להבין למה..

לא צריך למות כול כך מהר

אני בת 12 וכמה חודשים ואמא ואבא שלי גרושים מי שאני זוכרת את אצמי מי גיל שלוש ותאמין לי שזה ממש כיף אמא ואבא שלי גרושים אבל זה לא אומר שאתה לא תיראה את אמא ואבא שלך ואתה תחליט אצל מי אתה רוצה לגור וזה ממש כיף אתה לא תהיה כול יום עם אבא או עם אמא שלך אבל אתה תיראה שזה לא כול כך נורעה

faith2

New member
לפעמים,

גירושים הם פיתרון הרבה יותר קל וטוב גם לנפש מאשר חיים בצל וויכוחים בלתי פוסקים, צעקות וריבים שרק מזיקים. תחשוב על זה ככה, שכרגע המצב בבית לא טוב- אם ההורים החליטו להתגרש, ברגע שהם החליטו שכזוג הם כנראה לא מסתדרים, זה לא אומר שהם כבר לא ההורים שלך או לא אוהבים אותך- אין לזה שום קשר אלייך...זה משהו שבא מעצמם מתוך הבנה שלהם ובייחוד לכם- הילדים יהיה הרבה יותר טוב לחיות באווירה יותר שלווה ויותר בריאה. המון המון חיבוקים וחיזוקים אביב

למעלה