עזרה דחופה

עזרה דחופה

אני בחורה בת 26, הסובלת משיתוק מוחין. רק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין. האם את מכירה רופא נשיא באיזור המרכז המטפל בנשים בעלי נכויות. אני מניחה שרופא זה יבין שההסתגרות שלי אינה מכוונת ויכול לסייע לעזור לו לבצע את הבדיקה בקשתי דחופה אשמח אם תוכלי להפנות אותי בברכה

oh me

New member
חושבת שרופא

ולא חשוב במה הוא מתמחה, הוא בראש ובראשונה רופא, שבין היתר חתם על אמנת הרופאים, ולכן מחוייב לטפל בך תהיי אשר תהיי. כמו בכל תחום ישנם כאלה שהם אמפטיים וכאלה שהם בכלל לא. נסי להתייעץ אם חברה, אחות, אחות בקופה בטוחה שישמחו לעזור לך.
שתצליחי

Diana M

New member
רופא נשים

אני מסכימה לחלוטין עם התגובה הקודמת. שיתוק המוחין לא הופך אותך לזקוקה לרופא נשים מיוחד. כמו כל אשה את זקוקה לרופא או רופאת נשים, נעים, סימפטי ומתחשב. תתייעצי עם חברה, אולי עם אמא?
או עם כל מי שאת מרגישה נח איתה. את יכולה להתייעץ גם עם הרופא המטפל שלך בקופת החולים. חשוב שתדעי שהחוויה של בדיקה גניקולוגית, יכולה להיות לא סימפטית לכל אחת. זה מאוד תלוי ברופא אליו מגיעים. כך שאם יקרה כך אל תתייאשי סימן שפשוט צריך לחפש רופא אחר. דיאנה

Diana M

New member
הכי חשוב,

אנא אל תתני למבוכה שלך למנוע ממך בדיקה כל כך חשובה ורישום אמצעי מניעה. מאוד חשוב לקיים יחסי מין מוגנים! חשוב מאוד להשמר מפני הריון לא רצוי ומפני מחלות שעוברות במגע מיני. סליחה עם חרגתי מהשאלה אבל נשמע לי ממש חיוני לומר. דיאנה

החורזת**

New member
יש בבית חולים מעייני הישועה

בבני ברק רופא נשים שמתמחה ברפואת נשים לנערות ונשים הסובלות מכות פיזית כמו גם התפתחותית. איני זוכרת את שמו אבל ברגע שתתקשרי למרפאת נשים שם ידעו לכוון אותך. איני יודעת מה הכיוון הדתי שלך אך דעי שלמרות שזה בית חולים חרדי, הם מקבלים בברכה גם את הציבור החילוני.

למעלה