עזרה דחופה!!!

עזרה דחופה!!!

שלום לכולם אני יפעת ויש לי חברה שחולה בסרטן השחלות היא בת 37 ואם לילדה בת 7... הסרטן התחיל לפני שנתיים בשלב בינוני 2-3 היא התחילו כימו אך הפסיקו לה באמצע אחרי הטיפול ה-5 מתוך 8 כיוון שהיא הגיבה ממש ממש לא טוב... היא כיביכול יצאה מהסרטן הייתה נקייה 4 חודשים ואז הוא חזר... וב-ג-ד-ו-ל היא התחילה טיפולים שבועיים אך גם להם לא הגיבה טוב והם הופסקו... כיום היא במצב 4 והרופאים המליצו לה להשיג כדורים מחו"ל הכדורים יקרים מאוד ובחלק מהמדינות פחות... הפעלנו קשרים ואנחנו מנסים להשיג אותם בתקווה שנצליח בקרוב... בנוסף סיפרו לנו על הקליניקה של ג'ורג' הקדוש בגרמנייה (ST. GORGE HOSPITAL) שמתמחה בטיפולים קונבנציונאלים ולא קונבנציונאלים כולל היפוטרמיה... מדובר בסכומי עתק (מיליונים) אנחנו מוכנים להשקיע השאלה היא אם מישהו שמע על המקום? מכיר? עבר שם טיפול? המלצות? כישלונות? או כל פיסת מידע אחרת שיכולה לעזור לנו בקבלת ההחלטה... אשמח להיענות בהקדם האפשרי כי הזמן אוזל בתודה, יפעת

היי יפעת

שמעתי על המקום. אני יודעת שיש הרבה מהארץ שנוסעים לקבל שם טיפולים. אני מצרפת קישור על המקום. בהצלחה גלי

היי שוש

לא מכירה סיפורים אישיים אבל אני יודעת שאנשים שוקלים את המקום כאופציה כאשר כל האפשרויות בארץ כבר לא מועילות. מצד שני (ואני מקווה שאני לא טועה..) מכירה מישהו שבירר על היפותרמיה ובסוף עשה בארץ. אז אם היפותרמיה זה מה שאת שואלת לגביו, תדעי שיש גם בארץ. אני באמת לא יודעת הייתי עושה במצב שלכם. לכל אחד מערכת שיקולים שונה שמושפעת מגורמים שונים ורבים מאד. אני חושבת שבמצב כזה רשימה של בעד ונגד יכולה מאד לעזור. אם לא להביא לידי החלטה אז לפחות להביא למצב שכל המשתנים במשוואה ידועים ומובאים בחשבון. ולפעמים גם החלטה של ברירת מחדל יכולה להיות בסופו של דבר החלטה טובה. אני חושבת שעל פניו, אם יש שם את הטיפולים שיכולים לעזור ויש את האמצעים להגיע לשם, אז בהחלט כדאי לשקול את האופציה הזו בחיוב. גלי

היי גלי...

תודה לך קיבלתי אני כבר חוקרת את העינייין כמה ימים טובים יש המון בעד והמון נגד ואני כ"כ מבולבלת... תודה לך על היחס והמענה הכן,המון בריאות ואושר, יפעת...

למעלה