עזרה דחופה

דנה118

New member
עזרה דחופה

היום קיבלתי MP3 שחור ואני לא יודעת איך מורידים אליו שירים. אשמח מאוד אם תפרטו לי מה לעשות. תודה מראש,דנה118
 

דנה118

New member
תגובה

אני לא יודעת...תוכסתדרל לכתוב לי איך שמים שירים ואני כבר היסתדר!
 

יאיר B

New member
העברת שירים לנגן

1. חברי נגן לחיבור USB במחשב (אם אין לך חלונות XP - צריך להתקין דרייבר לפני כן). אם יש לך נגן שדורש תוכנה ייחודית לצורך העברת הקבצים - יש להתקין תוכנה לפני כן (לכן חשוב לדעת איזה נגן יש לך). 2. לכי ל"המחשב שלי" - שם יהיה בונן חדש. פתחי את הכונן החדש (נקרא לרוב "דיסק נשלף") והעתיקי אליו שירים שהמרת לפורמט MP3 ושמרת על כוננים אחרים באמצעות הפקודה העתק-הדבק. כל זה במיקרה שהנגן שלך לא צריך תוכנה ייחודית להעברת שירים.
 

דנה118

New member
הצילו!!!

הנגן שלי צריך את התוכנה הייחודית. מאיפה אני יכולה להוריד את התוכנה? תודה רבה.
 

יאיר B

New member
בלי לדעת סוג נגן - לא ניתן לענות

על השאלה שלך. סוג הנגן זה סוד כזה גדול? אם את לא יודעת מי היצרן או הדגם, חפשי בזאפ משהו שניראה כמהו וזה ייתן מושג. איזו מערכת הפעלה יש לך במחשב?
 

meidos

New member
ב- 90 אחוז מהמקרים

נגן שחור = הנגן מדבקה הנפוץ של סמארט.
 

יאיר B

New member
אז היא לא צריכה שום תוכנה

להעברת שירים לנגן. אם יש לה חלונות 98 או חלונות ME - היא צריכה דרייבר שבדרך כלל מגיע על CD עם הנגן. צריך להתקין את הCD לפני חיבור הנגן. בגלל זה חשוב לדעת איזו גירסה של מערכת הפעלה יש לה (אני כמובן יוצא מתוך הנחה שיש לה מערכת הפעלה מבית מיקרוסופט). במידה ולא קיבלה CD עם הדריברים באריזה - צריך לחפש איפה יש דרייברים כאלו להורדה ברשת.
 
למעלה