עזרה דחופה....

yosisk

New member
עזרה דחופה....

שלום למבינים אני רוצה לקנות מתנה לחברה שלי, נגן MP3. אני אסביר לכם את הצרכים שלה ואשמח שתעזרו לי להחליט: קודם כל יש לה את הנגן השחור הזה של חברה לא ידועה וכמובן שהוא שבק חיים אז אני לא רוצה מכשיר מהסגנון הזה. קראתי מאמרים ואני חושב שאני רוצה ללכת על הנגנים עם ההארד דיסק בגלל הקיבולת אבל חשוב לי שהשירים לא "יקפצו" בגלל שהיא הולכת\רצה איתו. היא תשמח לקבל נגן עם מסך שיהיה אפשר לראות סרטונים/תמונות. איכות שמע הכי טובה שיש. ואם אפשר שהוא יקרא בעברית. לגבי נפח: שיהיה מקום לאלפי שירים ולהרבה תמונות (עם צריך אפילו 20 G). שיהיה נוח לשימוש וכמה שיותר קל לנשיאה. עכשיו לשיקול הכי חשוב מחיר: עד 2000 ש"ח. אני מוכן להשקיע סכום כזה כי החיים שלה זה מוסיקה.. תמיד היא עם אוזניות באוזן... אשמח לתשובות במהרה... אני חייב כבר לקנות לה את עד מחר מחרתיים גג.. תודה ושבת שלום, יוסי

weird dust

New member
כאן אין מה למהר

חשוב לדעת כי נגן דיסק קשיח הוא לא מיועד וטוב לריצות ולצערנו נגני הפלאש הכי גדולים הם 4 ג'יגה. כיום יוצא בחור נגן MP3 בשם IPOD NANO אשר מבוסס על פלאש ויכול להראות תמונות ולאכסן 4 ג'יגה של שירים. כרגע הוא עוד לא בארץ באופן רישמי אך בקרוב הוא יגיע. בעיקרון אני מאמין שהוא יעלה פחות אך יקח זמן עד שהוא יגיע. הנגן הנ"ל הוא קטן ובעל איכסון רב של שירים. אני מצרף קישור לאתר האמריקאי שלו.

yosisk

New member
מתלבט בין.....

מתלבט בין: IAUDIO X5L, IPOD PHOTO, IRIVER H320, SONY NW-HD3. אשמח לשמוע הצעות נוספות... מבית CRATIVE לדוגמא... על מה ללכת... תעזרו לי...

יאיר B

New member
1. שרשר את הודעותיך.

2. חלק מהנגנים הללו לא מכילים את כל הבקשות שלך מתחילת השרשור. תעשה סדר עדיפויות ואז ניתן יהיה לתת לך המלצה יותר טובה ומדוייקת.

yosisk

New member
סדר עדיפויות

1) בראש ובראשונה איכות שמע ונוחות שימוש 2) הצגת סרטונים וזמן בטרייה נורמלי 3) קיבולת 4) קומפקטיות 5) הורדת תמונות ישר מהמצלמה לטיולים וכדומה.... 6) עברית 7) מחיר

ykro

New member
הבעיה הגדולה היא שאי אפשר..

לרוץ עם הנגנים שהצגת...

yosisk

New member
ריצה....

במידה ואני מוותר על הריצה... על מה כן הייתם ממליצים... ןלגבי הריצה... ל -IRIVER יש זכרון חוצץ של 32 MB וקראתי REVIEW שבו רצו עם המכשיר ולא קפץ כלום.... אשמח לחוות דעת...

~~>

1) בראש ובראשונה איכות שמע ונוחות שימוש - איכות שמע אייאודיו, נוחות אייפוד 2) הצגת סרטונים וזמן בטרייה נורמלי - זמן בטריה לרוב נע בסביבות ה16, לX5L יש 35 מוצהר. 3) קיבולת - 20 ג'יגה יכנס במחיר, ואולי גם H340 של 40 ג'יגה דרך בנדא אם זכור לי נכון..i-river.co.il 4) קומפקטיות - האייריבר הכי עבה האייפוד וה X5 די דומים 5) הורדת תמונות ישר מהמצלמה לטיולים וכדומה.... - אייריבר H3XX על USB 1.1, X5/L על USB2 6) עברית - אייריבר רשמית שלא מפרה אחריות, אייפוד לא רשמית שלא מפרה אחריות, אמורה לצאת לאייפוד בקרוב עברית רשמית. 7) מחיר - נעים באיזור ה1700 ל2000

yosisk

New member
תייעצו לי במה לבחור....

לאחר שהבנתי שהיא רוצה גם לראות קליפים אז אני אלך על היקרים אנא עזרו לי לבחור: H320, X5L??? באיזה IPOD וCREATIVE אפשר לראות סרטונים?? מה נחשב המכשיר הטוב ביותר בתחום הזה??? אבל לא להתפשר על איכות שמע.... אנא עיזרו לי...

stardust19

New member
תקנה לה זר פרחים גדול וחבילת

סוכריות שוקולד איכותיות וזהו- מה אתה צריך את הכאב ראש הזה??
אהה ואל תשכח גם איזה צמיד קטן ב 20 ש"ח... עכשיו לדבר האמיתי- בשום מכשיר אתה לא תראה טוב קליפים/סרטים. לאחר חצי שעה של צפייה במסכים הקטנים של הנגנים היא צטרך חצי בקבוק טיפות סטילה ע"מ שהעיניים שלה יפסיקו לצרוב ולכאוב. אם אתה באמת רוצה לקנות לה משהו שירה סרטים- תקנה לה נגן DVD נייד- ככה שניכם תוכלו לראות סרטים באיכות מצוינת ובאיזה פורמט שאתם רוצים- DVD,MPEG,DIVX...ואף לשמוע מוזיקה, מה שתצטרך לקנות זה עוד תיק קטן לנשיאה של הדיסקים.

yosisk

New member
הייתי בבאג... עיזרו לי...

הייתי אתמול בבאג ובאתי לרכוש את ה-H340. המוכר אמר לי שאני צריך לקחת בחשבון שבשביל להמיר סרטים אני צריך להוריד את התוכנה וכשאני מעדכן את המכשיר עם התוכנה אז הוא משנה לי את עוצמת השמע עפ"י איזה חוק צרפתי חדש... מישהו שמע על זה??? האם זה נכון??? ואם כן האם זה משמעותי??? הוא עוד אמר ש ב-IAUDIO אין את החוק הזה כי הוא לא עובד על פי החוק האירופאי... אנא עיזרו לי.... אני נעול על ה-H340 אחרי שהחזקתי את שניהם ביד אבל עם האיכות שמע פחות טובה בהרבה אז אני אצטרך ללכת על ה- X5L.... עיזרו לי...

למעלה