עזרה דחופה!!

DeanA89

New member
מתלבט בין ה-Z3 ל-S1

אממ אני מתלבט בין איזה מצלמה לקנות... ה-Z3 של מינולטה או ה-S1 של קנון.... אם אפשר אני ישמח אם תגידו לי את היתרונות והחסרונות של כל מצלמה... את ה-Z3 אני יכול לקנות ב-1600 ואת ה-S1 ב-1500 תודה לעוזרים

עזרה דחופה!!

אח שלי בהונג קונג ורוצה לקנות לי דיגיטלית, אני צריכה לתת לו דגם ומספר. השימוש שלה יהיה בעיקר לטיולים, בהם מסורבל מדי להיסחב עם המצלמה הרגילה והאהובה שלי. המלצות?? (סכום זה לא שיקול..)

בקשר למצלמה

ממליץ לקנות בארץ ( בגלל האחריות ) אני אישית ממליץ על A510 של קנון ... קטנה ומעולה !!!

מטורף4

New member
עזרה לסוג מצלמהההההההההההההההה

אני חובב צילום ספורט מי יכול להמליץ על מצלמה טובה לצילומי ספורט בתנועה ועל איזה פונקציה אני צריך לשים לב

shanz

New member
דחוף!!!המלצה למצלמת וידאו דיגיטלית!

שלום, קוראים לי שני ואני ממש חדשה דנדשה פה. דודה שלי נוסעת מחרתיים לארה"ב ובשניה האחרונה החלטנו שאנחנו רוצים לצ'פר את עצמנו במצלמת וידאו דיגיטלית. העניין הוא שאפ'חד בבית שלי לא ממש מבין בזה ולכן חשבתי שאולי פה אוכל לקבל מידע חיוני. אז ככה- אנחנו רוצים מצלמה לצילומים של הילדים סתם ככה ביומיום (למזכרת...), טיולים, מסיבות וכו'. נכנסתי לכל מיני אתרים ומצאתי את עצמי מוצפת במידע ממש לא מובן.אשמח אם תבהירו לי כמה נקודות: א. איזו פירמה נחשבת יותר אמינה וטובה, Sony או Canon? ב. פורמט ההקלטה הרצוי- Mini DV או DVD? מה זה בכלל Mini DV? DVD? ג. ב- 3000 שקל אפשר להשיג מצלמה נורמלית? ד. מה זה PAL? ה. חיישן אופטי- מה האופטימלי? תודה על העזרה וסליחה על ההנחתות, שני

למעלה