עזרה דחופה.....

are you sure

New member
עזרה דחופה.....

היי כולם! אני רוצה להפתיע את חבר שלי (בן 22) בשיעור התנסות ראשון בגלישת עפיפונים ביררתי את הנושא והשיעור הראשון הוא לימוד בעיקר (אם הוא יהיה ממש טוב, הוא יתנסה קצת בגלישה עצמה....) הלימוד הוא לימוד מעשי (איך מחזיקים מצנח, איך לעמוד, סימולציות על החוף...) רציתי לדעת אם מישהו פה עשה את זה, והאם זה שווה בתור מתנה, ומה באמת ניתן להשיג משיעור התנסות שכזה (אורכו- שעתיים). אם אני לא בפורום הנכון, אשמח אם תפנו אותי! המון תודה לעונים! ואם אפשר תשובה בשעות הקרובות, כי מחר אני חוזרת לצבא ולא אוכל לקרוא תגובות....

hagitoz

New member
חוויה והתנסות בקייטסרפינג

היי, קודם כל זוהי אחלה מתנה
אני בטח הייתי שמחה לקבל את המתנה הזאת אם לא הייתי גולשת ובטח הייתי שמחה להפתיע את הקרובים שלי במתנה כזאת. בבית ספרי H2O מציעים שיעורי חוויה והתנסות ואני חייבת לציין שזה הולך מאוד טוב ודווקא השבוע הייתה אצלי בחורה שקנתה לחבר שלה מתנה שיעור התנסות והחבר חזר מאושר מהשיעור וכמובן שרוצה להמשיך לעשות את כל הקורס. השיעור חוויה והתנסות מקנה קודם כל את התחושה והאווירה של ספורט הקייטסרפינג (גלישת עפיפונים), מלמד את הטכניקה הנכונה בהיגוי של העפיפון ומכין בעצם את הגולש להמשך השיעורים עם המצנח הגדול והחזק יותר וגם בצורה הבטוחה ביותר. שיעור ההתנסות גם לא מצריך רוח יותר מדי חזקה כמו בשאר השיעורים - החל מ- 6 קשרים (עבודה עם טריינר (=עפיפון קטן 2-3 מטר), אני בטוחה שהוא לא יתאכזב, לכי על זה..... חגית עוז :)

למעלה