עזרה דחופה..

lelaroz

New member
עזרה דחופה..

שלום, אני סטודנטית לסוציולוגיה ואני מכינה עבודה על הנצחת השואה ע"י הדור השני. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות: לשם מה נועדה ההנצחה מבחינתכם? על אילו צרכים היא עונה? באילו דרכים אפשר להנציח? עד כמה ההנצחה אכן חשובה? איך משפחתכם מגיבה לעיסוק המתמיד בהנצחה? מאין נבעה הבחירה לעסוק בהנצחה? אשמח אם גם תוכלו להפנות אותי לתכנים אישיים בנושא ההנצחה אני מקווה שאני לא דורשת יותר מידיי... תודה! לאהל'ה

אני דור שלישי

ולכן אענה לך רק על השאלה האחרונה, אני מבינה ששאר השאלות מופנות לדור השני. אני מצרפת לך שני תכנים אישיים שעוסקים בהנצחת השואה, וממילא אני מתכוונת להעלות קישור אליהם גם ביום השואה הקרוב.

lelaroz

New member
תודה ענת

אני אשמח עם גם אנשיי הדור השני יענו לי

שלום לאהלה אני דור שני לניצולי ...

השואה בן יחיד,שעד גיל 18 ההורים לא רצו לדבר עד שלאט לאט בעקבות בקשות שלי חוזרות ונשנות צנחתי לעולם האחר "לפלנטה האחרת"יש לי הרבה לספר כמו כן דוגמאות של דברים מהשואה אבא שלי אספן של דברי השואה וחלק הביא משם. אם את מעונינת לשמוע ולראות את הדברים תגידי לי ואני אתן לך את הנייד שלי ליצירת קשר. בכבוד רב,מה שיותר מתענינים בשואה אל מנת לספר הלאה מה טוב .שנאמר "ודיברת בם בשבתך בביתך ובלכתך בדרך בשוכבך ובקומך והיו לטוטפות בין עיניך וכתבתם על מזוזות ביתך ובשעריך".

למעלה