עזרה דחופה

Yoko Nakajima

New member
עזרה דחופה

שלום :) אני בכיתה י"א, ובכיתה ט' סיימתי קורס מדצי"ם. המשכתי בתנועה גם בכיתה י' אבל במהלכה נאלצתי לפרוש היות ולקחתי חלק בפעילויות נוספות שגזלו את רוב זמני (כמו יזמים צעירים, ריקוד, וחוגים כאלו ואחרים.....תמיד הייתה לי נטייה להעמיס על עצמי -_-'') בסוף כיתה ט' לא חילקו לנו תעודות ורק מתישהו בכיתה י' אחרי שפרשתי גיליתי שבמהלכה הייתה חלוקת תעודות אבל משום מה לא טרחו להודיע לי מתי שזה היה >< עכשיו העניין הוא כזה- יש לי ריאיון לעבודה שקשורה בריקוד (אהבת חיי פחות או יותר XD ) ואני חייבת להיות בוגרת קורס מדצים P: איפה אני יכולה לקבל את התעודה שלי? יש סיכוי שזה היה במקום שקוראים לו מרכז משאבים אבל הזיכרון שלי אחרי שנה וחצי קצת רופף בקטע הזה אז אני לא בטוחה...(אם כן, איפה זה נמצא?) אם זה עוזר- המפגשים היו במערב ראשון. ושוב, זה די דחוף אז בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה לו/לה מאוד! תודה מראש =]

יוקו יקרה.

ראשית, ברוכה הבאה לפורום שלנו
אין לך ממה להיות מודאגת. אם עשית סמינר מד"צים מסכם תעודת המדריך שלך נמצאת אצל רכז הנוער או/ו רכז המד"צים שהדריך אותך. במידה וזה אינו נמצא שם יש את מחלקת החינוך הבלתי פורמאלי בעיריה שם תוכלי למצוא את התעודה אצל מנהלת המחלקה. בהצלחה.

למעלה