עזרה דחופפפפפפפה!

יפעת22

New member
עזרה דחופפפפפפפה!

נועם היי, דבר ראשון - אחלה פורום
! אני נהנת מהפורום ומהרעיון שלו. ועכשיו לבעיה הדחופה: עוד שבועיים אני טסה (ירח דבש) וגיליתי היום שהדרכון לא בתוקף
. המחוז שלי הוא באר-שבע (אני ממושב בערבה) אבל כיום אני מתגוררת במרכז הארץ. השאלות שלי: 1. הדרכון שלי הוארך כבר פעמיים. האם יאריכו לי אותו שוב או שאצטרך אחד חדש? 2. יש אפשרות להאריך תוקף דרכון בת"א (למרות שאני שייכת לב"ש)? 3. משרד הפנים פתוח בחול המועד סוכות? איפה מבררים שעות פתיחה (בטלפון אין פרטים)? תודה-תודה-תודה-תודה-תודה-תודה-תודה-תודהתודה-תודה-תודה-תודה-תודה-תודה

zuli2

New member
מזל טוב

היי קודם כל מזל"ט. אני יודע שיש שירות שלהם בדואר , לשלוח להם הדרכון בדואר רשום ולקבלו חזרה תוך 10 ימים. אולם מה יותר פשוט מלהכנס לאתר שלהם? הנה קישור

המממ

אם הדרכון שלך הוארך פעמיים ז"א שהוא מעל 10 שנים - תצטרכי דרכון חדש עקרונית ניתן לפנות למשרד הפנים בת"א, אני הייתי מציע להתקשר לפני כן ולשאול הכתובת של משרד הפנים בת"א רחוב הבשן 9 טלפון: 03-6052111, פקס: 03-5440184 שעות פתיחה: ימים א´-ה´ בשעות 8:00-12:00, ימים ב´ ו-ד´ בשעות 15:00-17:30 נועם

אפשר לענות גם אם אני לא נועם?

דרכון אפשר לחדש אם הוא עד "בן 10", כלומר תבדקי את התאריך שבו הוא הוצא. אם להאריך - אפשר מיידי - הם פשוט חותמים לך במקום. אם אני לא טועה גם אם את תושבת ב"ש. אם לא, ואין לך סיבה מצויינת להשאר תושבת ב"ש את יכולה להחליף כתובת במקום ולהזמין דרכון חדש. כדי לחדש דרכון צריך 2 תמונות פספורט ו200 ש"ח. הם מתחייבים על שבוע-עשרה ימים, אבל זה לוקח פחות (מניסיון). נדמה לי שמשרד הפנים עובד בחול המועד כמו בשישי (8 עד 12), לא הצלחתי למצוא תשובה בטוחה על העני בהצלחה ומזל טוב קישה

יפעת22

New member
מאה אלף תודות ../images/Emo24.gif הפורום הזה

הוא פשוט מצווה גדולה.

למעלה