עזרה- דלקת עינים ויראלית

מממיה

New member
עזרה- דלקת עינים ויראלית

זה התחיל לפני שבוע בדלקת עינים חריפה בעין אחת, רופא עינים אבחן דלקת ויראלית ומצא גם רגישות בבלוטות,אכן היתה איזשוהי התפתחות בגרון אך לאחר 3 ימים הרגשתי מצויין והעין היתה נקייה לגמרי, את סוף השבוע ביליתי בפסטיבל ללא הרבה שינה וחזרתי הביתה עם כאבים עזים בגרון וצרידות מוחלטת ...יותר נכון אילמות ליומיים, אתמול העין נדלקה מחדש והיום התווספה העין השניה שתיהן אדומות ומוגלתיות, (יחד עם נזלת מוגלתית המון ליחה וצרידות.)אני נוטלת טיפות בשם דקסאמיצין 3 פעמים ביום. בנוסף אני לוקחת המון פרופוליס ועושה קומפרסים לעינים עם תה / חליטת שומר. האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות להקל על העינים אני חייבת אותן בריאות עד יום חמישי בבוקר...

דלקת עיניים

שלום. כפי שאת מציינת, מדובר בדלקת ויראלית - אין טיפול ספציפי לדלקות וירליות והדבר לרוב חולף באופן עצמוני. עם זאת, לפעמים מתווספת דלקת בקטריאלית על הדלקת הויראלית ואז מומלץ להוסיף גם טיפות אניביוטיות כטיפול. טיפות הדקסאמיצין הן סוג אחד בלבד של טיפול אך לא מומלץ להשתמש בהן מעבר לשבוע עקב תופעות לוואי. אם אכן יש החמרה במצבך, מומלץ להבדק שוב ולשנות הטיפות בהתאם. בברכה ד'ר אורן מן

מממיה

New member
דלקת עינים

קודם כל המון תודה על תשובתך! אני משתמשת בטיפות בסה"ך חמישה ימים מתוך השבוע , אין החמרה מלבד זה שהדלקת נסוגה וחזרה ושהעין השניה נדלקה מהבוקר,האם כל שאר הסימפטומים (גרון כואב, נזלת, ליחה וחולשה) קשורים לדלקת עינים ויראלית או שיש טעם לפנות לרופא נוסף?

דלקת עיניים המשך

שלום שוב. אכו יש קשר בין דלקת העיניים והדלקת בגרון והנזלת. אותו הוירוס הגורם לדלקת העניים יכול גם לגרום לדלקת במערכת הנשימה והגרון. אם מצבך מחמיר או אינו חולף, כמובן שיש צורך בבדיקת רופא. בברכה ד'ר אורן מן

למעלה