עזרה/הכוונה בבקשה

sunshine83

New member
עזרה/הכוונה בבקשה

שלום אני בחורה צעירה בת22 שמנסה לברוח מהארץ מיואשת מאוד!
מנסה לסלול כל דרך אפשרית לאוסטרליה גם עם מדובר בחתונה.
עכשיו שאלה קטנה....יש חבר טוב מאוד שגר באוסטרליה והוא אזרח ......עם אני מתחתנת איתו באוסטרליה העם זה יכול לעזור לי להישאר במדינה? איך זה עובד מה עושים ? תודה

ANZ1

New member
תנשמי עמוק ותרגעי

הכי גרוע זה להגר ולהיות מיואשת.

את צעירה, יש לך עוד הרבה שנים למצוא דרך הגירה
הדרך שלך היא הכי גרועה
גם כי, חתונה לא תתן לך כלום, עצם זה שתתחתני עם אזרח אוסטרלי לא ישנה כלום את מצבך.
כדי להגר דרך זוגיות , צריך להוכיח שאת והאזרח נמצאים בזוגיות יציבה ארוכת זמן, שאתם זוג וגרים ביחיד לפחות שנה.
וגם אז, ממש לא רצוי לשקר ולזייף זוגיות, אם בעתיד יזהו ששקרת, גם אם זה יהיה בעתיד, יבטלו את הויזה שלך.

קודם כל, תחליטי לאן את רוצה להגר, יש מדינות שונות בעולם, וכל מדינה שונה מהאחרות
ואז תבדקי איך אפשר להגר למדינה המסוימת.
למשל, אם יש לך חסכונות או הורים אמידים, הדרך הכי קלה להגר, היא דרך לימודים.
רק ששכר לימוד לסטודנטים זרים זה דבר יקר.

Monash

New member
Re:I agree with ANZ But!!!!!

I agree with ANZ that it is not the right way to migrate and all that Jazz
Furthermore it is likey that your Toursit Visa will have no further stay condition which mean that you will need to depart Australia to lodge any application, including spouse.
So if it is not geniune, there is a good chance that you never will be allowed to return

Mr ANZ.
, Please when you do give an immigration advise, just make sure that you have the right information / knowledge as you seems to have few crucial errors in your reply

1. This is wrong - צריך להוכיח שאת והאזרח נמצאים בזוגיות יציבה ארוכת זמן, שאתם זוג וגרים ביחיד לפחות שנה.
2. . The easiest way to migrate depend on many parameters and such a conclusion is very short sighted and wrong: Not all applicants are the same (age, $$$$, qualifications, relations, etc.
הדרך הכי קלה להגר, היא דרך לימודים.

Cheers

YS

MickeyMouse10

New member
לא בדיוק הבנתי למה את רוצה להגר לאוסטרליה?

בגדול מצב הכלכלה פה די מדשדש אם לא מתחיל מגמה די הפוכה, מחירי הדיור גבוהים, והמשכורות די קפאו בשנה האחרונה וצפויות לקפוא גם בעתיד הנראה לעין.
לעומת זאת בארה"ב - ההתפוצצות בתחום האנרגיה מביאה ותביא עשרות אלפי משרות חדשות, כך שאם הכיוון שלך החוצה, תבחרי או בגרמניה או בארה"ב ולפחות בארה"ב תוכלי למצוא חתן אמיתי יש שם די הרבה יהודים, כך שזאת לא תהיה בעיה למי שנחוש.

ANZ1

New member
טיפשי לחפש יעד הגירה לפי המצב הכלכלי הרגעי

רק תהליך ההגירה, של בחירת יעד, מציאת בן זוג מקומי והגירה
ייקחו שנה שנתיים לפחות
עד שהיא תעשה את זה בהחלט אפשרי שארצות הברית תכנס למיתון ואוסטרליה תפרח
או כל קומבינציה אחרת.
ואגב, מחירי הבתים בארצות הברית במקומות שישראלים ויהודים רוצים לגור בהם סטייל ניו יורק או סן פרנסיסקו
נמצאים הרבה יותר גבוה מאוסטרליה

ronenb75

New member
שניכם ביחד באותו שרשור

ועוד עונים אחד לשני, מן הסתם תביא לשרשור כה הזוי שיהיה קשה אפילו ליא"ב להתעלות עליו.

אני לפחות שם watch על השרשור הזה

MickeyMouse10

New member
אני החלטתי בצעד קצת קיצוני

לא להגיב לאף אחד (אחרי התגובה הזאת) שאינו האדם שהגבתי לשאלה שלו, ככה ננסה להימנע ממעגלים שוטים.

שלום וברוכה הבאה

הויזה שאת מדברת עליה נקראת "ויזת בן זוג" (partner visa), וכפי שאמרו פה מעליי, חתונה בלבד איננה מספיקה(ולא חשוב באיזו מדינה היא נערכת). צריך להניח את דעת רשויות ההגירה שאתם אכן זוג אמיתי. זה ידרוש מכם הרבה יותר מאשר ללכת להתחתן בבית העירייה המקומי ולמלא טפסים.
&nbsp
כל זה לא אומר שלא תוכלי למצוא את דרכך החוצה מישראל אם זה רצונך. כדאי שתתייעצי עם אדם שמקצועו בכך, והוא יוכל לתת לך סקירה ריאלית של האפשרויות שלך בהווה ובעתיד. יש דרכים אפשריות רבות מבחינתך בגילך הצעיר.

למעלה